Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




04.09.2017

Стабілізатори напруги ТМ "Елекс", серія - ампер. Переваги і недоліки

Фірма виробник стабілізаторів напруги "Елекс" була заснована на базі добре відомого, створеного в 1999 році українського (м.Одеса) підприємства, яке ось уже майже два десятки років спеціалізується на тому, що розробляє і випускає різні пристрої з групи силової електроніки. Продукція даної компанії підвищує якість і надійність електропостачання побутових і промислових об'єктів. Торгова марка Елекс випускає джерела безперебійного живлення, стабілізатори напруги, генератори. Обладнання виготовляється на заводі з одніми з новітніх та сучасних технологій, а вся продукція проходить ретельну перевірку. На підприємстві працюють тільки кваліфіковані фахівці, які створюють надійну і якісну техніку для людей. Елекс регулярно бере участі в міжнародних виставках, співпрацює і обмінюється досвідом з провідними виробниками електронного устаткування.Результат пошуку зображень за запитом "стабілізатори елекс"

На сьогоднішній день в активі Елекс є спеціальне конструкторсько-технологічне бюро з експериментальною інноваційною лабораторією, радіозбірний цех, цех корпусних виробів, малярний цех та цех намотування і вакуумного просочення потужних тороїдальних трансформаторів.

На даний час інжинірингове підприємство Елекс виробляє під зареєстрованою ТМ Елекс Engineering дуже якісні і надійні джерела безперебійного живлення резервного типу Елекс Кулон Q500 (з «правильної» синусоїдою на виході). Та ключовою гордістю виробника, звичайно ж, є стабілізатори напруги змінного струму, які здатні забезпечити безпечне і якісне енергопостачання всіх можливих споживачів електроенергії як побутового, так і промислового призначення.

Серія стабілізаторів напруги «АМПЕР» від торгової марки Елекс є доступними пристроями економ класу, що мають 12-ть ступенів регулювання, точність вихідної напруги 3,5 %, а це в свою чергу більше ніж достатньо для будь якої домашньої техніки. Симісторні ключі у цих приладах забезпечують надійну роботу на довгі роки. Згідно з останньою статистикою ця серія стабілізаторів напруги від ТМ Елекс є однією з найбільш продаваних по всіх регіонах України. Крім того стабілізатори напруги серії «АМПЕР» є затребуваними і для громадян ближнього зарубіжжя. Одна з найпопулярніших моделей в статистиці продажів компанії "правильне електроживлення" це Ампер 12-1/40 на 9 квт.

На це, безумовно, є кілька об'єктивних причин. По-перше, ці стабілізатори напруги найдоступніші за ціною з усіх аналогів. По-друге, виробнича фірма Елекс постійно проводить модернізацію виробничих роботизованих, тому якість збірки Елекс «АМПЕР» завжди відповідає всім вимогам потенційного покупця. Третьою причиною є те, що комплектуючі купуються у перевірених часом постачальників. Останнім аргументом на користь вибору представника серії «АМПЕР» може стати те, що в наприкінці 2015 року всі моделі були покращені більш сучасними мікропроцесорами.

З недоліків стабілізаторів напруги від МТ Елекс серії «АМПЕР» користувачі називають можливе мерехтіння ламп ( зазвичай рекомендовано замінити їх відразу на економні) та відсутність перевантажувальних можливостей.

Стабілізатори напруги Елекс із серії «АМПЕР» - це альтернатива для тих, хто бажає придбати гарантовану якість без переплати. Спеціалісти в області перетворювальної техніки особливо рекомендують використання "Елекса" в будинках приватного сектора, де мають місце часті зварювальні роботи на лінії електроживлення. Стабілізатор буде себе виправдовувати навіть в тих випадках, де інші понуро моргають індикацією аварії.

Количество просмотров: 2684

Архив новостей

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5