Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




07.03.2017

Як знайти надійного роботодавця

Останніми роками наші громадяни у великій кількості виїжджають на роботу до Польщі. Адже в цій країні економічний розвиток ведеться доволі прискореними темпами, а отже недостача робочих це очевидна проблема.

візовий центр безкордонівОстанніми роками наші громадяни у великій кількості виїжджають на роботу до Польщі. Адже в цій країні економічний розвиток ведеться доволі прискореними темпами, а отже недостача робочих це очевидна проблема. Робота в Польщі стає для українців все більше привабливою. І тут багато на то чинників, адже ця країна географічно наша сусідка, та й заробітна платня доволі приваблива. Пошук роботи можна вести самостійно, чи звертатися за допомогою до надійних посередників. Та коли вирішили проблему з працевлаштування вести самостійно, то потрібні документи і дозволи робите самі. З такими питаннями варто звертатись до фірм, які надають необхідні для цього процесу послуги. Тут завжди допоможуть в пошуку роботи і особливо це потрібно тим особам, котрі не знають польської мови. Перед тим як довіряти свою справу тим, чи іншим посередникам наведіть відповідні дані, адже в наш час трапляються і шахраї.

Напередодні укладання договору з роботодавцем однозначно наведіть дані про умови праці, час робочого дня, та оплату праці і страхування, а також умови проживання і харчування. Якщо ви будете володіти цими даними то зазвичай уникнете неприємних ситуацій, а можливо і розчарування. Роботодавця, а можливо і фірму в цілому у цій країні доволі легко перевірити. Дану процедуру можна виконати на порталі польського Державного Судового Реєстру (Krajowy Rejestr Sądowy. В такому випадку тут потрібно знати тільки назву потрібної вам фірми, та використати її в пошуку і дізнаєтесь потрібну вам інформацію про бізнесову структуру, яка надає вам роботу. Відгуки про майбутнього вашого роботодавця в інтернеті теж не будуть зайвими. Всі документи, які надаються на офіційне працевлаштування мають бути підписані вчасно.

Робота в Чехії теж принесе вам надійну фінансову підтримку. Дуже багато вільних робочих місць в столиці цієї країни Празі. В цій державі зарплата залежна від регіону, та відповідно посади яку займає той, чи інший працівник. До прикладу у Празі висококваліфікований працівник у якого вища освіта отримує тисячу чотириста - дві тисячі євро, тобто тридцять п’ять - п’ятдесят тисяч крон в місяць. Велика нестача в Чехії грамотних фахівців в хімічній, та машинобудівній і металургійній промисловості і знайти роботу по цьому фаху в Празі не буде проблемно. У сфері інформаційних технологій та медицини тут теж величезна проблема. Значить нашим програмістам, та кваліфікованим лікарям знайти добре оплачувану роботу в Празі можна без жодних проблем. Робочий тиждень в Чехії становить сорок годин, тобто восьмигодинний робочий день і один раз в рік відпустка чотири тижні. Іноземні працівники сплачують податок тільки з доходів в межах п'ятнадцяти процентів.

 

Additional Info

  • Статьи партнеров: нет
Количество просмотров: 1113

Архив новостей

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5