Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




18.04.2017

Всі типи водостічних систем від компанії Galeco

Компанія «Galeco» є приватне підприємство зі стовідсотковим участю польського капіталу. Спеціалізація – проектування і виробництво водостічних систем для відведення дощової води. Польська «Galeco» активно впроваджується на зарубіжні ринки. Сьогодні існує три дочірніх компанії, які представляють «Galeco»: в Угорщині, Словенії, Україні. Працюють філії компанії в Білорусі, Латвії, Литві, Молдові, Румунії, Ісландії, Казахстані.

Використовуючи новітні технології і апріорі надійне обладнання, компанія створює водостічні системи відведення дощової води з:

  • нержавіючої сталі;
  • ПВХ;
  • ламінованої сталі;
  • пластика.

Якість продукції «Galeco» підтверджено сертифікатами і дипломами. Девіз компанії «Посміхнись дощу» повністю відображає філософію організації, змушуючи власників водостічних систем «Galeco» не переживати за процес водовідведення дощових вод навіть в умовах зливи.

Всі типи водостічних систем від компанії «Galec » мають характерну, унікальною формою жолоба, яка не дозволяє стікати з даху дощовій воді переливатися через край жолоба. Краї останнього загнуті всередину.>

Лінійки водостічних систем «Galeco»:

  • Galeco STAL (ламінована сталь);
  • Galeco STAL2 (ламінована сталь, прямокутна форма жолоба);
  • Galeco PVC (полівінілхлорид ПВХ);
  • Galeco Bezokapowy (для будинків без карниза);
  • Galeco D É COR (декоративний софіт) .

Продукція «Galeco» стійко переносить механічні пошкодження і довго не вигорає, залишаючись в первозданному стані багато років.

Водостічні системи «Galeco» відмінно переносять негативний вплив кислот, інших хімічних сполук і солей, якими насичені наші дощі. Завдяки спеціальній обробці жолоба не іржавіють.

Експлуатаційні характеристики водостічних систем з колекції Galeco STAL

Сталеві водостоки зроблені зі сталі високої якості, покриті органічним складом. Довговічність такої водостічної системи забезпечується 4-ма захисними шарами, успішно протистоять негативному впливу атмосферних опадів. Товщина сталевої серцевини складає 0,6 мм.

Водостік з нержавіючої сталі – інноваційна система, в якій всі окремі елементи ретельно продумані. Сучасні з'єднувальні елементи і надійні кріплення гарантують стабільність і довговічність роботи водостічної системи. Ущільнювачі зроблені з еластичного, гнучкого, стійкого до стирання матеріалу нового покоління – EPDM.

В процесі монтажу водостоків « Galeco » немає необхідності використовувати додаткові з'єднання для жолобів і кутів. Це істотно знижує загальну вартість продукції « Galeco ».

Колекція Galeco D É COR

В рамках цієї лінійці компанія проектує, реалізує та монтує софіт – пластикові панелі, які використовуються для підшивки даху. Софіт забезпечує вентиляцію даху і виконує декоративну роль, гармонируя за кольором з усією водостічної системою і іншими покрівельними матеріалами.

Additional Info

  • Статьи партнеров: нет
Количество просмотров: 947

Архив новостей

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5