13.11.2016

Ефективний пошук роботи чи працівника

Людина витрачає на роботу приблизно 7 років свого життя. Звичайно, статистика може варіюватися для кожного окремо. Але зрозуміло, що робота займає досить вагому частку. Для того, щоб розпочати свою трудову діяльність, потрібно спочатку знайти роботу, це не завжди так легко зробити. Сьогодні пропонується багато методів пошуку вільної вакансії. Одним із таких швидких і результативних є соціальна мережа праці - портал, де знаходять один одного роботодавці та ті, хто бажає знайти місце роботи.соціальна мережа праці

Соціальна мережа праці створена для швидкого пошуку роботи. Перевагами системи є:

• оперативний, зручний пошук вакансії для учасника соціальної мережі праці,
  • результативний та швидкий пошук працівника для роботодавця, можливість запропонувати роботу з чітким описом обов’язків та вимог до кандидата;
  • можливість знайти вакансію віддалено, не виходячи з дому, не бігаючи по всім організаціям у себе в місті;
  • публікація свого резюме дозволяє швидко налагоджувати професійні відносини;
  • простий, приємний дизайн мережі, без зайвих відволікаючих деталей, що дозволить сконцентруватися на пошуку роботи чи робітника;
  • чітка структурованість вакансій по категоріям;
  • пропозиції роботи з України, а також з-за кордону;
  • мережа є безкоштовною;
  • для роботодавця можливість створити свою команду, знайти партнерів;
  • рейтингова система учасників ( є можливість оцінити, поскаржитися, а також написати коментарі щодо роботи людини);
  • комунікація та налагоджування зв’язків роботодавців між собою;
  • зареєструватися на сайті досить просто і швидко, це можна зробити і через соціальні мережі;
  • пошук додаткового заробітку для студентів, пенсіонерів, жінок у відпусці по догляду за дитиной та інших людей, які не можуть працювати цілий день.

Соціальна мережа праці – це нові можливості і крок вперед, вона забезпечить абсолютно всі вимоги, потреби і бажання учасників. Дозволить економити час і кандидата, і роботодавця, що в сучасному світі є дуже важливо і позитивно. Мережа дає можливість налагодити професійні зв’язки і контакти для того, щоб не виникало в подальшому труднощів з працевлаштування, забезпечить мобільну взаємодію між учасниками.

Additional Info

• Статьи партнеров: нет