Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




15.07.2017

Допомога у замовленні таксі онлайн

Сучасне життя вимагає від кожної людини бути дуже мобільним і не витрачати час на очікування громадського транспорту, особливо ввечері та вночі. Але потяги та літаки прибувають цілодобово. Якщо Вас не можуть зустріти, то найкраще скористатися послугами таксі. Щоб не витрачати час на його очікування замовити авто можна онлайн. Зробити це дуже просто, якщо завантажити в свій мобільний телефон додаток замовлення таксі на Otaxi.org. На сайті можливо замовити автомобілі різного класу:

  • економ,
  • комфорт,
  • універсал,
  • мікроавтобус.

Розрахунок за таксі

переваги сервісу ОТаксі5% від кожного замовлення накопичується на власному рахунку і згодом цими коштами можливо розрахуватися. Така служба замовлення таксі діє в багатьох містах України,а також у Варшаві та Гданську. Розрахуватися за таксі можливо як готівкою, так і карткою, якщо сповістити про це при замовленні. Необхідна сума блокується на картці і списується після поїздки. На сайті діє партнерська програма, що дає можливість отримувати 1% від вартості поїздки друзів, що скористалися Вашим промокодом. На сайті є можливість побачити рейтинг водія, та відгуки про нього.

Доступні послуги

Якщо потрібні додаткові послуги, наприклад дитяче крісло, водій, що не палить, то про це обов’язково слід сповістити при замовленні. Можливо також замовити кур’єрські послуги, а також перевезення тварин. Якщо Ви не в змозі зустріти своїх родичів, чи друзів особисто, то їх зустріне водій з табличкою. Також є можливість замовити послуги тверезого водія, який довезе всю родину з вечірки на Вашому авто. На сайті є відгуки про роботу водіїв і кожен замовник також має можливість залишити свій коментар про отриману послугу. Мобільний додаток для виклику таксі доступний цілодобово і без вихідних днів. Звичайно авто доступне для виклику на зараз або на певну годину, але у святкові дні, коли замовлень багато, є можливість бути у пріоритеті, дещо збільшивши плату за поїздку. Дуже важливо, що в різних містах таксі можна викликати, користуючись одним мобільним додатком і не шукати в кожному населеному пункті номери телефонів, щоб викликати таксі.

Для тих, хто перебуває у відрядженні є можливість отримати чек про використання послуг таксі. Замовники, що вже скористалися послугами мобільного таксі ОТаксі рекомендують її своїм друзям, тому що це дуже швидко, вигідно дозволяє економити. Завжди є можливість замовити водія і автомобіль саме таких, як потрібно, а не першого зустрічного.

Additional Info

  • Статьи партнеров: нет
Количество просмотров: 1137

Архив новостей

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5