Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Розсилка новин




19.12.2012

Подарунок для найслабшого? Або як підприємцю повернути законодавство на свою користь?

У День святого Миколая Дніпропетровська обласна громадська організація «Дніпропетровський координаційно-експертний центр з питань регуляторної політики» спільно з газетою «Частный предприниматель» розпочинають акцію «Подарунок для найслабшого? Або як підприємцю повернути законодавство на свою користь?».

Початок акції: 19.12.2012 р. Закінчення акції: 31.03.2013 р.

Цільова аудиторія: дрібні підприємці та їх об’єднання (бізнес-асоціації), які працюють у селах, селищах та невеликих містах.

Протягом терміну проведення акції усі юридичні консультації щодо оскарження регуляторних актів, які заважають розвитку підприємництва надаються юристами ДОГО «ДКЕЦРП» безкоштовно.

Об’єктом оскарження можуть бути: рішення сільських, селищних та міських рад, їх виконавчих органів, а також розпорядження сільських, селищних та міських голів з питань встановлення місцевих податків та зборів, встановлення ставок єдиного податку, порядку благоустрою та інші регуляторні акти.

Перебіг акції буде детально висвітлюватися на сайтах газети: «Частный предприниматель»
( http://chp.com.ua ) та ДОГО «Дніпропетровський координаційно-експертний центр з питань регуляторної політики» ( http://www.dcecrp.ho.ua ).

Якщо Вас зацікавила наведена вище інформація, але Ви не знаєте з чого почати – телефонуйте, пишіть або приходьте, ми спробуємо Вам допомогти. Ми хочемо, щоб Ви знали, що є бізнес-асоціації, які захизають своїх членів та їх бізнес.

Зробіть собі справжній подарунок до Дня святого Миколая.

Файли для завантаження: Інформація про акцію.pdf

Поделиться:

Количество просмотров: 4793

Новий номер!

  • Перехід ФОП із ЗС на ЄП: заява на перехід, звітність, ЄСВ
  • ФОП-єдинник та оптовий продаж моторних олив: чи можливо це?
  • Проблемні питання щодо заповнення додатка ЄСВ1 загальносистемниками

Детальніше...

Ми на Facebook

Популярне