Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Розсилка новин




19.11.2018

ДФС надала зразок заповнення скарги на рішення про відмову у реєстрації ПН/РК

У разі прийняття комісією ДФС рішення про відмову у реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в ЄРПН таке рішення може бути оскаржено, зокрема, в адміністративному порядку.

Для цього протягом 10 к. дн. з дня набрання чинності відповідного рішення комісії контролюючого органу платник податку надсилає до ДФС Скаргу на рішення комісій, які приймають рішення про реєстрацію податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних або відмову в такій реєстрації (далі — Скарга).

При цьому Скарга направляється за формою, ідентифікатор якої розміщено на офіційному веб-порталі ДФС за адресою: «Головна»/«Електронна звітність»/«Платникам податків про електронну звітність»/«Інформаційно-аналітичне забезпечення»/«Реєстр форм електронних документів». До Скарги подаються документи про підтвердження реальності здійснення операцій по відмовленим податковим накладним/розрахункам коригування.

Кожен документ, що додається до Скарги, надсилається окремим додатком у форматі pdf та повинен мати розмір не більше 2 мегабайт.

У разі відкликання Скарги до прийняття рішення комісією ДФС з питань розгляду скарг, платник податків має право подати заяву про відмову від поданої скарги.

Зі зразком заповнення Скарги можна ознайомитися тут.

Таке роз’яснення ДФС опублікувала в підкатегорії 101.17 системи «ЗІР».

Джерело: «Інтерактивна бухгалтерія»

Additional Info

  • Размещение в RSS:: нет

Поделиться:

Количество просмотров: 1906

Новий номер!

  • Перехід ФОП із ЗС на ЄП: заява на перехід, звітність, ЄСВ
  • ФОП-єдинник та оптовий продаж моторних олив: чи можливо це?
  • Проблемні питання щодо заповнення додатка ЄСВ1 загальносистемниками

Детальніше...

Ми на Facebook

Популярне