Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Розсилка новин




02.08.2019

Розумний будинок у квартирі

На правах реклами

Купуючи власну квартиру, ви, звичайно ж, мрієте про те, щоб жити в ній комфортно й безпечно. Щоб повертатися ввечері після напруженого трудового дня — і ніщо не заважало б насолоджуватися повноцінним відпочинком серед домашніх.

У такому разі система „Розумний будинок” для квартири — ваш кращий вибір!

Одна з компаній, яка надає систему Розумний будинок для квартири — компанія SmartHouse. Її представники завжди готові допомогти обрати той варіант, який прийнятний саме для вас. Компанія розробила унікальне обладнання, яке використовується під час створення Розумного будинку. Багато років її фахівці ведуть весь комплекс робіт, починаючи від створення проекту й закінчуючи монтажем. А після закінчення робіт допомагають за потреби додати функції або змінити їх. Крім того, дають повну гарантію високої якості на обладнання та роботи.

Розумний будинок у квартирі — це нова реальність.

Які є можливості в комплексу, що встановлюється в квартирі?

Існує функція «інтелектуальний замок». Його програмують на відкривання зі смартфона. Це дозволяє не витрачати час на пошуки ключа й відкривання дверей. А встановлений у передпокої датчик, що реагує на рух, миттєво увімкне в ній світло, як тільки ви переступите поріг квартири. Ще одна зручна функція — автоматизація освітлення.

Можливе установлення системи відеоспостереження. З її допомогою можна контролювати доступ всередину житла.

Дуже зручна в разі установлення в багатоквартирному будинкові система різноманітних датчиків: температури, газу та води. Ви перестанете турбуватися про можливість аварії, затоплення сусідів чи витоку газу. Датчики безперервно контролюють подання газу та води. Є й пожежний оповіщувач — з ним ви завжди будете впевнені у відсутності загрози пожежі.

Температурний датчик дозволить регулювати рівень опалення. Є й третя функція – програмоване провітрювання.

Для більшого комфорту можна передбачити автоматичне включення води для наповнення ванни.

А ще в Розумному будинкові можна прописувати безліч сценаріїв, що програмують роботу кожної із систем. Наприклад, програмується температурний режим залежно від часу доби та дня тижня. Можна прописати сценарій для функціонування кожного приладу в кожній кімнаті. У процесі роботи можна й вносити зміни — досить змінити налаштування прямо зі свого смартфона.

Набір функцій повністю залежить від ваших потреб.

Завдання Розумного будинку – допомогти реалізувати ваші мрії.

Якщо вам потрібно створити систему «під ключ», то відома компанія SmartHouse:

- створює програмне забезпечення для Розумного будинку;

- розробляє проект відповідно до ваших побажань;

- установлює обладнання.

Унікальне обладнання MiMiSmart сертифіковане відповідно до стандарту УкрСЕПРО. Гарантія якості — довга й безперебійна робота системи „Розумний будинок” у квартирах клієнтів компанії.

Вартість системи може варіюватися залежно від реалізованих можливостей. До того ж ви отримаєте реальну економію коштів, що витрачаються на оплату комунальних послуг. Ви зможете жити в квартирі з максимальним комфортом.

Additional Info

  • Размещение в RSS:: нет

Поделиться:

Количество просмотров: 1581

Новий номер!

  • Перехід ФОП із ЗС на ЄП: заява на перехід, звітність, ЄСВ
  • ФОП-єдинник та оптовий продаж моторних олив: чи можливо це?
  • Проблемні питання щодо заповнення додатка ЄСВ1 загальносистемниками

Детальніше...

Ми на Facebook

Популярне