Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Розсилка новин




04.10.2019

ФОПи будуть мати право надавати послуги як і раніше – Гетманцев

Заборона фізособам-підприємцям на третій групі надавати послуги може допомогти в боротьбі з використанням спрощеної системи оподаткування для мінімізації податків при виплаті зарплат. Про це в інтерв'ю РБК-Укаїна повідомив нардеп Данило Гетманцев.

Пізніше на своїй сторінці в Facebook він пояснив, що ФОПи, як і раніше, будуть надавати послуги та зауважив, що його слова були вирвані з контексту.

«В інтерв'ю на РБК-Україна мова йде про те, як збільшити ліміт для третьої групи платників. Це слушна ідея. Однак існує проблема – зараз третя група ФОП використовується великим бізнесом для уникання сплати ПДФО та ЄСВ. Тому, доречно розглядати варіант підвищення ліміту з одночасним розглядом запобіжників, які не дозволять великому бізнесу надалі уникати сплати податків» – пише Гетманцев.

Народний обранець наголосив на тому, що зміни у системі оподаткування не можуть бути здійснені за рахунок заборони роботи ФОПів, що надають послуги на єдиному податку.

Нагадаємо, що у вересні ВР ухвалила в цілому зміни до Податкового кодексу щодо детінізації розрахунків в сфері торгівлі.

https://mind.ua

 

газета Приватний підприємець

Additional Info

  • Размещение в RSS:: нет

Поделиться:

Количество просмотров: 3748

Новий номер!

  • Звітуємо/сплачуємо податки за І квартал 2024 року
  • Річна звітність загальносистемника: заповнення додатка Ф2

Детальніше...

Ми на Facebook

Популярне