Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Розсилка новин




29.12.2021

КМУ встановив плату за доступ до відомостей, що містяться в Єдиній державній електронній системі у сфері будівництва

Скільки треба заплатити, щоб отримати інформацію з Державної електронної системи у сфері будівництва. Кабінет Міністрів 28 грудня затвердив постанову № 1396 «Деякі питання встановлення розміру плати за доступ до відомостей, що містяться в Єдиній державній електронній системі у сфері будівництва».

Так, затверджено такі розміри плати за надання доступу до відомостей, що містяться в Єдиній державній електронній системі у сфері будівництва (далі — Електронна система):

1870 грн — щомісяця у разі надання доступу до відомостей Електронної системи про характеристики об’єктів будівництва та статуси документів щодо них;

1870 грн — щомісяця у разі надання доступу до відомостей Електронної системи з обробки статистичних та/або аналітичних даних.

Порядок ведення Єдиної державної електронної системи у сфері будівництва доповнено пунктом такого змісту:

Технічний адміністратор забезпечує доступ до відомостей в електронній формі, що містяться в електронній системі, шляхом взаємодії прикладного програмного інтерфейсу електронної системи та інформаційних/інформаційно-телекомунікаційних систем приватної форми власності на підставі укладених договорів про надання послуг з урахуванням розміру плати, встановленого постановою КМУ від 28 грудня 2021 р. № 1396 «Деякі питання встановлення розміру плати за доступ до відомостей, що містяться в Єдиній державній електронній системі у сфері будівництва».

Критерії, строк, умови оплати та порядок надання доступу до відомостей з електронної системи визначаються у такому договорі.

Джерело

Additional Info

  • Размещение в RSS:: нет

Поделиться:

Количество просмотров: 788

Новий номер!

  • Перехід ФОП із ЗС на ЄП: заява на перехід, звітність, ЄСВ
  • ФОП-єдинник та оптовий продаж моторних олив: чи можливо це?
  • Проблемні питання щодо заповнення додатка ЄСВ1 загальносистемниками

Детальніше...

Ми на Facebook

Популярне