Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Розсилка новин




28.01.2022

Ефективний РРО: як його визначити саме для свого бізнесу?

На правах реклами

Першого січня 2022 року набув чинності закон, згідно з яким використання касових апаратів стає обов'язковим для фізичних осіб – підприємців, які проводять розрахункові операції.

Сьогодні ми продуктивно ознайомимо вас із сучасною родзинкою бюджетної АВТОМАТИЗАЦІЇ підприємств торгівлі, закладів харчування та сфери послуг тощо, – БОЛГАРСЬКИМ касовим апаратом Екселліо DP-25 із пам'яттю в 100 000 товарів, який призначає по 4 штрих-коди для кожного з товару й реалізує 5 програм знижок! У Екселліо DP-25 реалізовано вимоги оновленого фіскального законодавства України, зокрема й контрольна стрічка в електронній формі (КСЕФ), а копії чеків та звітів зберігаються в пам’яті цього апарата та за необхідності можуть бути повторно роздруковані.

Касовий апарат Екселліо DP-25 вирішує потребу глибокої автоматизації з інтеграцією в облікову систему підприємця.

Автоматизація магазину – це оснащення магазину сучасним програмно-апаратним комплексом із метою підвищення ефективності роботи, збільшення рівня продажів та встановлення контролю за бізнес-процесами.

Тобто програмне забезпечення встановлюється на ПК підприємця, до якого через мережу підключаються касові апарати. Якщо говорити більше, то саме касовий апарат “Екселліо DP-25” адаптований для роботи з програмами для обліку торгівлі на базі 1С.

У базі 1С Підприємства створені товари зі штрих-кодами або артикулами вивантажуються за допомогою обробки (яка йде в комплекті) до касового сервера через програму Exellio On-Line. А програма Exellio On-Line, своєю чергою, з'єднується з вашим касовим апаратом та вивантажує дані про товари в касовий апарат. У разі зміни ціни, просто автоматично оновлюються ціни.

Кожен проведений чек на апараті автоматично завантажується в Exellio On-Line, і ви завжди зможете керувати базою артикулів, клієнтів, касових апаратів тощо.

Перевага програми Exellio On-Line в тому, що ліцензія придбана на кожен апарат і є постійною (немає абонплати).

Якщо говорити про облік товарних залишків, то, згідно з наказом Мінфіну від 03.09.2021 р. № 496, касовий апарат Екселліо DP-25 веде облік товарних залишків та формує звіти: про реалізовані товари, звіти за залишками, звіти про параметри артикулів, звіти за відділами, про обіги за операторами; формує періодичні звіти фіскальної пам'яті тощо.

Щодо технічної можливості підключення торговельного обладнання, то касовий апарат Екселліо DP-25 наймогутніший у цьому завданні. Якщо торгуєте ваговим товаром, то до цього Екселліо DP-25 (на світлині № 1) ви з легкістю підключите електронні ваги (на світлині № 2), які автоматично швидко будуть передавати вагу товару на вагах до розрахунку в чеку касового апарата, що виключає ймовірність допущення помилок із вагою в продавців.

А якщо хочете швидше обслуговувати своїх шановних покупців, то підключення до цього касового апарата сканера 2D/QR штрих-коду (на світлині № 3) з легкістю вирішить це питання, тому що він швидко знайде, розпізнає й додасть до чека потрібний товар. І якщо ви продаєте акцизний товар, то саме сканер 2D/QR штрих-коду безпомилково розпізнає та внесе до чека номер акцизної марки.

Підключення грошової скриньки (на світлині №4) до касового апарата “Екселліо DP-25” значно пришвидшить роботу касира й слугуватиме органайзером для зберігання готівки та ЗБЕРЕЖЕ матеріальні цінності від несанкціонованого доступу третіми особами.

А щоб підтримувати безготівкову оплату будь-якими банківськими картками покупців, для здійснення розрахунків за продані товари (надані послуги) до касового апарата Екселліо DP-25 швидко під’єднується платіжний банківський термінал зовсім без щомісячної абоноплати, наприклад ComboPay BluePad-55, який приймає безготівкові платежі через міжнародні платіжні системи (такі як Visa, MasterCard), не виконуючи зайвих дій. Сума до сплати буде автоматично передана до терміналу, що також виключає ймовірність допущення помилок.

Уся інформація про торговельні операції та товари відображається на яскравому графічному LCD-дисплеї Екселліо DP-25. Спеціалізований дисплей касира дозволяє легко переміщатися по чеку – у такий спосіб ви отримаєте зручну та просту роботу з управління чеком. Такий індикатор значно спрощує програмування апарата та допомагає касирові не помилятися під час розрахунку за товар. А професійна клавіатура Екселліо DP-25 зручна у використанні завдяки надійній конструкції: великим тактильним клавішам та функціональним поділом на зони. Швидкий та надійний друк чеків шириною 57мм забезпечує надійний принтер японської компанії Epson зі швидкістю друку 90 мм/сек.

У касовому апараті “Екселліо DP-25” реалізована можливість роботи в одній зміні всіх 30 операторів, тобто якщо у вас працює 30 касирів-операторів, то кожен із них окремо зможе вести свій індивідуальний облік продажів.

А щодо роботи в режимі виїзної торгівлі або без електроживлення – болгарський виробник подбав і про це, облаштувавши Екселліо DP-25 надійним акумулятором, який за повного його заряду може надрукувати понад 1000 чеків.

Убудований у касовому апараті Екселліо DP-25 Ethernet та/або GPRS модем допоможе оперативно надсилати звітну інформацію до податкової без підключення зовнішніх пристроїв.

Висновок: касовий апарат Екселліо DP-25 ВІДМІННО підійде для бюджетної автоматизації роздрібної та гуртової торгівлі: у кіосках із продажу хліба, м'яса, тютюнових виробів та інших товарів; у будь-яких магазинах (продуктові, госптовари, ювелірні, секонд-хенд), в аптеках, у ломбардах, у будь-яких закладах харчування (кафе, бари, фаст-фуди, ресторани тощо), у точках видачі інтернет-магазинів, у відділеннях поштового зв’язку, на автовокзалах та автостанціях, в індустрії розваг, у сфері послуг та під час виїзної торгівлі тощо.

Плюс до касового апарата завжди йде в “комплекті” грамотна консультація фахівців із сервісного центру «Магнат-Трейд», які постійно, може десь трішки наполегливо (але це їх обов’язок!), нададуть вичерпну інформацію стосовно оформлення касового апарата й протягом вашої роботи в магазині/закладі чи АЗС тощо. І на вашу вимогу завжди оперативно допоможуть знайти в електронній контрольній стрічці той необхідний чек, так би мовити, із мільйона збережених в обладнанні чеків та проаналізувати допущену помилку касира в ньому тощо.

Тобто підтримка досвідченого сервісного центру забезпечує вашому бізнесу стабільність і якість. Адже 80% роботи нашого центру – це зовсім не ремонт (до речі, сучасні касові апарати ламаються досить рідко!), а досвідчені консультації клієнтів у робочому режимі.

Сервісний центр «Магнат-Трейд» завжди бере на себе зобов'язання гарантійного та післягарантійного обслуговування всієї касової техніки!

Довіртеся професіоналам!

(095) 120-90-86 (Viber) та (068) 591-03-97

вул. Киргизька, 19, корпус 3, м. Харків

Приєднуйтеся до “Магнат-Трейд”:

Любов Щит

Поделиться:

Количество просмотров: 3252

Новий номер!

  • Перехід ФОП із ЗС на ЄП: заява на перехід, звітність, ЄСВ
  • ФОП-єдинник та оптовий продаж моторних олив: чи можливо це?
  • Проблемні питання щодо заповнення додатка ЄСВ1 загальносистемниками

Детальніше...

Ми на Facebook

Популярне