Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Розсилка новин




04.12.2023

Як зробити держпослуги ще доступнішими: дивіться онлайн-трансляцію заходу про розвиток мобільних рішень для ЦНАП

Щоб усі українці могли отримати необхідні адмінпослуги швидко та зручно, важливо розвивати ЦНАПи та відновлювати їх роботу в громадах, які постраждали внаслідок війни. Крім того, широко використовувати мобільні сервіси, які допомагають обслуговувати мешканців віддалених міст та сіл.

Щоб пришвидшити впровадження нових підходів до надання адмінпослуг, 4 грудня о 12:30–16:00 відбудеться захід «Нова реальність. Ефективність та перспективи розвитку мобільних рішень для надання адміністративних послуг».

Спікерами події будуть представники Посольства Швейцарії, Мінцифри, Державної міграційної служби, Головного сервісного центру МВС, партнерських організацій, обласних військових адміністрацій та територіальних громад.

Приєднуйтеся до обговорення майбутнього адмінсервісів та переглядайте трансляцію заходу на Youtube-сторінці Програми EGAP за посиланням:

Організатори заходу: Міністерство цифрової трансформації України, Посольство Швейцарії в Україні, швейцарсько-українська Програма EGAP, що виконується Фондом Східна Європа.

Джерело

Additional Info

  • Размещение в RSS:: нет

Поделиться:

Количество просмотров: 346

Новий номер!

  • З якого місяця індексувати зарплату найманих працівників?
  • Чи достатньо відтворити на дисплеї РРО/ПРРО QR-код чека?
  • Що є доходом в інвалюті

Детальніше...

Ми на Facebook

Популярне