Розсилка новин

21.12.2023

За видачу фіскальних чеків невстановленого зразка мільйонні штрафи

Майже 14 мільйонів гривень штрафних санкцій за порушення норм податкового законодавства, а саме за видачу розрахункових документів невстановленого зразка, застосовано до суб’єкта господарювання під час фактичних перевірок чотирьох супермаркетів, які перебувають в його власності. Також на осіб, що проводили розрахункові операції з видачею розрахункових документів не встановленого зразка, складено протоколи про адміністративне правопорушення за ч.1 ст.1551 КУпАП.

Окрім того, податківці виявили в згаданих закладах торгівлі використання праці найманих працівників без належного оформлення трудових відносин. Тож матеріали фактичних перевірок надіслано до управління Держпраці для розгляду та вжиття заходів.

Головне управління ДПС в Івано-Франківській області наголошує на необхідності дотримання суб’єктами господарювання вимог чинного законодавства при проведенні розрахунків з споживачами, а також закликає платників податків до належного оформлення трудових відносин з найманими працівниками та прозорого ведення бізнесу.

Джерело

Additional Info

• Размещение в RSS:: нет

• З якого місяця індексувати зарплату найманих працівників?
  • Чи достатньо відтворити на дисплеї РРО/ПРРО QR-код чека?
  • Що є доходом в інвалюті

Ми на Facebook