Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Розсилка новин




07.08.2021

Як організувати квартирний або офісний переїзд

Для організації квартирного або офісний переїзд Львів може надати мувінгові послуги, які є можливість замовити в компанії "Марсель". В залежності від кількості речей, які потрібно перевезти, для вас підберуть автомобіль і нададуть вантажників, які добре знають свою справу і мають необхідне обладнання, що не дасть пошкодити речі при транспортуванні. В компанії також є можливість замовити:

  • коробки;
  • скотч;
  • стретч-плівку;
  • повітряно-бульбашкова плівка;
  • картон.

Мувінгова компанія МарсельЯкісне пакування не дозволить пошкодити речі. Бувають також проблеми з транспортуванням важких або габаритних предметів, але вона теж легко вирішується. При будь-якому переїзді, а особливо офісному, велике значення має швидкість тому що чим більше часу витрачається на переїзд тим більші фінансові витрати а можливо і втрата клієнтів. Ви можете повністю покластися на працівників мувінгової компанії "Марсель" і вони виконають будь-який переїзд у Львові, або у прилеглих населених пунктах під ключ. Якщо ви бажаєте здешевити переїзд і деякі роботи виконати самостійно, наприклад спакувати речі чи завантажити їх у автомобіль то це також можливо. Якщо потрібні лише вантажники для пересування важких меблів або підйому на поверх будівельних матеріалів, піаніно чи сейфа то таке замовлення також буде виконано вчасно.

Компанія пропонує також попутні перевезення по Україні або кругорейсом в Польщу та інші країни ЄС. При бажанні вантаж страхується та опломбовується. Для перевезення банкоматів, сейфів та інших важких речей є спеціальний автомобіль та обладнання - такелажні ремні та роклі.

Для замовлення послуг треба подзвонити по телефонам що наведені на сайті або написати листа. Замовлення виконуються цілодобово без вихідних. Оплатити послуги є можливість готівкою або безготівково з ПДВ і без, переказом на картку Приватбанку. На сайті надруковані тарифи на всі послуги тому орієнтовно ви зможете оцінити скільки буде вартувати переїзд. Компанія працює офіційно має офіс тому вам не варту хвилюватись, що ваш вантаж пропаде по дорозі і нікуди буде звернутися за допомогою.

Количество просмотров: 777

Архів новин

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5