Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Розсилка новин




21.12.2022

Арки, гірлянди із шарів - чудове оформлення свят і урочистих подій

Яскравим доповненням любого свята являються кольорові повітряні кульки, з яких можна створювати різні декорації. Найбільшою популярністю користуються гірлянди та арки з повітряних куль. Це унікальні конструкції різної форми та розмірів. Довжина, діаметр, кольорова гама декору можуть бути абсолютно різними. Все залежить від місця розташування конструкції.

Для яких подій буде актуальна арка із кульок?

Арка з повітряних кульок – це чудове оформлення урочистих подій. Наприклад, церемонія одруження, кульки для відкриття магазину, офісу. Гірлянда являється більш універсальною конструкцією, оскільки не займає багато місця і підходить під різні події. Найчастіше її замовляють для дитячих свят, день народжень.

Гірлянда не має твердої опори та може бути закріплена на будь-яку основу. Арка базується на спеціальному каркасі. Кожна конструкція має свої переваги і є оригінальним атрибутом вечірки.

Такі декорації відіграють багато функцій:

  • по-перше: весела, святкова атмосфера;
  • по-друге: чудові фотографії;
  • по-третє: яскрава реклама компанії. Під час презентації офісу дуже важливо створити оригінальну картинку, яка б заманювала потенційних клієнтів. Саме повітряні кулі беруть на себе цю функцію. Пройти поміж арки з шарів і не звернути на неї уваги просто неможливо. І дорослі, і діти радіють такій оригінальній інсталяції.

Як правильно підібрати колір кульок

Оформлення кулями може бути будь-яким: все залежить від власних смаків та тематики свята. Найбільша увага приділяється вибору кольору. Якщо це кульки для відкриття магазина, офісу, компанії, то колір підбирається із врахуванням офісного стилю. Це так звані корпоративні кольори, які асоціюються з тією чи іншою організацією. Як правило, в комбінації поєднуються два кольори.

Якщо мова іде про дитячі свята, то це всі кольори веселки. Діти обожнюють яскраві кольори, які викликають теплі, веселі емоції. Відтінки підбираються також, виходячи із тематики свята. Наприклад, якщо дитяче день народження відбувається по тематиці ляльки LOL, то звичайно це рожеві, фіолетові, білі кольори.

Для урочистих подій актуальними будуть відтінки золота, срібла. Модною тенденцією являється поєднання чорного кольору із золотом.

Як самостійно створити гірлянду

Гірлянди з куль можна створювати самостійно. Для цього є вже готові конструктори. Класична комбінація набору складається із таких елементів:

  • кульки різних діаметрів та кольорів;
  • пластикова стрічка для кріплення;
  • клейові точки для фіксації.

Створювати композицію можна відповідно до малюнку або на свій власний розсуд, міняючи місце розташування кульок. Весь етап створення складається із таких моментів:

  • надування кульок повітрям чи гелієм;
  • закріплення їх на стрічці;
  • за допомогою клейового фіксатора декор кріпиться в прогалинах. Важливо, щоб гірлянда із шарів була максимально заповнена: проміжки не бажані.

Останній пункт – це закріплення гірлянди за допомогою стрічки. Така прикраса може бути розміщена на вулиці чи всередині приміщення.

Звичайно набагато простіше замовити колони з куль на відкриття магазину можна у професіоналів.

Количество просмотров: 1443

Архів новин

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5