Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Розсилка новин




20.02.2021

Переваги канальних кондиціонерів

Канальні кондиціонери — промисловий тренд 2021-го року

У сьогоденні все більше і більше приміщень мають напівпромисловий характер. Це можуть бути й торгівельні центри, й офіси, й навіть кафе та ресторани. Обираючи для них кліматичну техніку, наприклад кондиціонери lg львів, все більше підприємців дивляться у сторону не звичайних побутових спліт-систем, а у сторону канальних кондиціонерів.

Отже розберемось, чому саме канальна кліматична техніка на здобула настільки великої популярності у порівнянні із більш класичним спліт системами.

Переваги канальних кондиціонерів

На сьогодні, канальні кліматичні прилади мають ряд переваг, які надають можливість встановлювати їх майже у будь якому приміщенні:

  1. Можливість встановлювати будь яку кількість блоків розповсюдження повітря. Завдяки цьому їх можна використовувати у якості загальної системи провітрювання у заміських будинках.
  2. Можливість під’єднання системи до загальної магістралі.
  3. Можливість об’єднання канальної системи кондиціювання із загальною системою вентиляції.
  4. Більший ресурс у порівнянні із класичними спліт системами.
  5. У канальних системах можна використовувати більш енергоефективний фреон.

Також серед зазначити значно легший монтаж у порівнянні із будь якою іншою системою кондиціювання, а також можливість модифікувати загальну систему, додаючи до неї додаткові блоки розповсюдження повітря.

І на останок — сучасні канальні системи кондиціювання повітря, це насамперед скритні системи, яких не видно у приміщенні, завдяки чому їх можна встановити у будь якому напівпромисловому приміщенні, та не зважати на загальний інтер’єр.

Чому саме LG

Серед інших промислових канальних спліт систем із загальним блоком розповсюдження, кондиціонери від виробника LG. По-перше канальні кондиціонери виділяються значно більшим ресурсом у порівнянні з іншими.

По друге, виробник вирішив один із головних недоліків канальних кліматичних систем — а саме рівень галасу, що зазвичай є єдиним недоліком у порівнянні із іншими промисловими та побутовими рішеннями для офісів та торгівельних центрів.

Отже, якщо вам потрібно встановити дійсно потужну систему, що має намогу підтримувати задану температуру 24/7/365, то тільки канальні кліматичні системи із нашого інтернет магазину можуть вирішити вашу проблему.

AirWind — Кондиціонери у Львові. ✔ Безкоштовна доставка по Львову. ✔ Знижка на монтаж кондиціонера. ✔ Безкоштовний прорахунок вартості встановлення. ✔ Безкоштовна консультація. ☎ (097) 004-12-56

Количество просмотров: 644

Архів новин

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5