Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Розсилка новин




27.05.2021

Тримери для бороди Ровента

Багатьом сучасним чоловікам дуже подобається мати бороду. Щоб вона була охайною потрібно приділяти увагу догляду за нею. Допомогти в цьому має спеціальне приладдя, розроблене виробниками спеціально для цієї цілі, а саме різноманітні тримери. Перейшовши за посиланням https://www.rowenta.ua/Прилади-для-чоловіків/Борода/c/beard, є можливість ознайомитися з тримерами торговельного бренда Ровента на офіційному сайті компанії.

Переваги тримерів Ровента

Чому багато чоловіків вибирають саме цей бренд для догляду за своєю бородою. При виробництві використовуються, особливо для лез, лише високоякісні матеріали, такі як нержавіюча сталь, або титанове покриття втричі міцніше за нержавіючу сталь і надовго захищаючи гостроту лез. Вони мають водонепроникний корпус, завдяки чому є можливість голитися навіть в душі і легко очищати леза. Налаштування різної довжини волосся дає можливість доглядати як за довгою бородою, так і створювати враження кількаденної щетини. Деякі моделі дозволяють використовувати тример навіть в автономному режимі, коли немає доступу до електрики. При заміні батарейки або акумулятора потрібно використовувати такі ж самі елементи живлення. Є моделі, що дозволяють видаляти волосся на тілі, голові, в носі і вухах. Леза при голінні знаходяться на деякій відстані від шкіри, тому під час стрижки та гоління немає роздратування та пошкодження її. Завдяки самозагостренню лез під час роботи не потрібно їх змінювати.тример Ровента

Як купити тример

Вибирати тример потрібно тільки на офіційному сайті компанії в Україні, адже саме так ви будете впевнені в надійності, якості та оригінальності товару. Після вибору потрібної моделі і кнопки "купити онлайн" ми побачимо у яких офіційних представників вибраний товар є зараз в наявності. Після цього ми переходимо на їх сайт і оформлюємо замовлення.

Що треба знати власнику тримера

Ні в якому разі не дозволяється користуватися приладом під час його зарядки. Стрижуть чисте і сухе волосся. Якщо тримером користується лише одна людина, то достатньо почистити леза і гребінець щіточкою після використання. Не можна використовувати прилад для стрижки тварин. При пошкодженні шнура живлення забороняється користуватися тримером до заміни шнура в сервісному центрі. Якщо тример не працює, а напруга в розетці є, то забороняеться самостійно розбирати прилад. Ремонтувати його потрібно лише в авторизованому сервісному центрі.

Количество просмотров: 1029

Архів новин

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5