Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Розсилка новин




13.07.2021

Watch se

Підбір Apple Watch - справа, так би мовити, тонка. Так, адже це річ, яка завжди повинна бути «під рукою» і не приносити ніякого умовного дискомфорту. Тому ми - Apple Room - чесний Apple-партнер, допоможемо визначитися і розповімо про переваги та особливості Apple Watch SE.

Восени 2020 Apple представила бюджетну версію розумних годинників Apple Watch SE разом з 6-ю серією. Тому то зовнішній вигляд годинника майже однаковий. По суті, відрізняється лише колірна гамма і наповнення. 6-я серія може похвалитися додатковим темно-синім і червоним оформленням. SE-версія має стандартні модифікації: Space Gray, Silver, Gold.

Дисплей - 40 або 44 міліметра з округленими кутами і тонкими бічними рамками. Розширення також однакове, тому на цьому особливо зупинятися не будемо. А ось перша з відмінностей - Always-On Display - функції не згасаючого екрана, в Apple Watch SE відсутня. До речі, обидві версії тепер не розпізнають силу натискання, але для відкриття додаткових налаштувань досить просто довше затиснути необхідний елемент.

В Apple Watch Series 6 є датчики ЕКГ і виміру рівня кисню в крові, зате SE таким не похвалиться. Але! Варто відзначити, що ці функції зараз не доступні в Україні та інших країнах, розташованих на території СНД. Вони вміють вимірювати пульс, а також відстежувати частоту серцевих скорочень. Як і будь-які інші Apple Watch.

Кому підійде Apple Watch SE?

Однозначно, якщо ви ніколи не користувалися розумними годинниками, то купити Apple Watch - це те, з чого варто почати.

Якщо у вас 4-я серія - скоріше приходите в Apple Room - там можна дійсно переконатися в перевагах, адже в SE набагато яскравіше екран, а циферблатів в рази більше!

Власники 3-й серії! Серйозно задумайтесь про заміну гаджета. Apple Watch SE вдвічі швидше і на 50% яскравіше, в сучасному дизайні і зі збільшеним екраном - він точно стане вашим улюбленим розумним годинником.

Де купити Apple Watch SE?

Apple Room - мережа магазинів техніки Apple, має найбільший вибір гаджетів і найнижчу ціну на ринку! Ми співпрацюємо тільки з офіційними постачальниками, тому про якість будь-якої техніки турбуватися зовсім не варто!

Якщо ви про нас ще не чули, то пропонуємо познайомитися і відвідати наш фізичний магазин - у Львові, Івано-Франківську, Харкові чи Києві, або ж отримати детальну консультацію на нашому офіційному сайті!

Приходь в Apple Room по свій новенький Apple Watch SE!

Количество просмотров: 3139

Архів новин

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5