Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Розсилка новин




25.09.2017

В УКРАЇНІ ПРЕЗЕНТУЮТЬ НАЦІОНАЛЬНУ ПЛАТФОРМУ ДЛЯ МАЛОГО БІЗНЕСУ

Розбудова Національної платформи бізнес взаємодії відбувається в межах проекту Міжнародної організації з Міграції «Інтеграційна та стабілізаційна підтримка шляхом забезпечення засобами існування ВПО та населення, що постраждало внаслідок конфлікту в Україні», який фінансується Міністерством Великої Британії з міжнародного розвитку (DFID). Виконавчим партнером у розвитку Платформи є «Клуб Ділових Людей» – українська неурядова організація.

27 вересня у Дніпрі відбудеться презентація можливостей Бізнес Платформи в Центрі конференцій Parle (вул. Троїцька, 21 Г, 3 пов. 337 кім.), початок о 16:00. Такі ж ознайомчі заходи пройдуть до 19 жовтня у всіх обласних центрах країни.

В усіх 24-ох містах надаватимуться консультації для малого бізнесу щодо актуальних можливостей (гранти, програми обміну, тендери, програми розвитку тощо). У кожному регіоні планується надання інформації про бізнес-можливості для не менш як 100 підприємців (загалом 2400+ годин консультацій).

«Національна Платформа Бізнес Взаємодії – це два майданчики. Перший – онлайн. Він служить базою ділових контактів, бізнес-можливостей, навчальних матеріалів та проектів із розвитку малого бізнесу в Україні. Зареєструватись на онлайн-Платформі можна буде вже на початку вересня. Другий майданчик – офлайн. Це заходи, які ми спільно із партнерами проведемо у 24-ох регіонах України. Це будуть навчальні та ділові заходи, обмін досвідом, розповіді про співпрацю з владою та міжнародними організаціями, реалізації проектів для розбудови малого бізнесу в Україні», - розповідає Микола Савуляк, Голова Клубу Ділових Людей.

У співпраці з Міжнародною Організацією з Міграції реалізовуються перші кроки із запровадження Платформи (онлайн та офлайн). Надалі проект реалізовуватиметься Клубом Ділових Людей в межах його основної діяльності, що включатиме організацію регулярних офлайн навчальних заходів для малого бізнесу, впровадження інших сервісів та проектів, які будуть корисними для підприємців, а також підтримку роботи онлайн-Платформи та регулярне наповнення її контентом.

Більше про Національну Платформу Бізнес Взаємодії та календар презентацій проекту читайте за посиланням.

Додаткова інформація

Міністерство з міжнародного розвитку Об’єднаного Королівства Великої Британії та Північної Ірландії Міністерство з міжнародного розвитку (DFID) є урядовим відомством Сполученого Королівства, відповідальним за управління зовнішньою допомогою. Його мета - сприяти сталому розвитку та подоланню бідності в світі. DFID є лідером міжнародного розвитку в період глобальної кризи.

Основні напрямки діяльності DFID - освіта, охорона здоров'я, соціальні послуги, водопостачання та водовідведення, врядування та громадянське суспільство, економічний сектор (включаючи інфраструктуру, виробничі сектори та планування розвитку), охорона навколишнього середовища, дослідження та гуманітарна допомога.

Міжнародна організація з міграції (МОМ)

Заснована в 1951 році, МОМ є провідною міжурядовою організацією в галузі міграції, що тісно співпрацює з урядовими, міжурядовими та неурядовими партнерами з метою забезпечення гуманної та організованої міграції для загального блага.

Представництво МОМ в Україні має на меті сприяти усвідомленню можливостей і проблем міграції в українському контексті. Максимізація цих можливостей й зведення до мінімуму проблем, викликаних міграційними переміщеннями, — це керівні принципи всіх заходів і програм, які реалізує Представництво.

За 21 рік діяльності в Україні МОМ надала допомогу понад 500 000 мігрантів, потенційних мігрантів, вимушених переселенців, постраждалих від торгівлі людьми та іншим уразливим групам.

Клуб Ділових Людей

Клуб Ділових Людей є найбільшим бізнес-клубом для малого бізнесу в Україні. Центральний офіс розташований у м. Львові, діяльність Клубу у 2017 пошириться на усі 24 області України.

Клуб засновано у 2009 році і на сьогодні об’єднує понад 1300 керівників та власників малого бізнесу, які мають надійну ділову репутацію та дотримуються власного ділового слова.

Клуб Ділових Людей розбудовує малий бізнес в Україні та об’єднує його у великий репутаційний бізнес-клуб, який займає активну позицію у суспільстві.

Газета «Приватний підприємець» — інформаційний партнер

Additional Info

  • Размещение в RSS:: нет

Поделиться:

Количество просмотров: 3786

Ми на Facebook

Популярне