Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Розсилка новин




16.05.2019

Креативна територія Європейського Союзу з нагоди Дня Європи в Україні – 100 квадратних метрів можливостей

З нагоди Дня Європи Представництво Європейського Союзу в Україні запрошує всіх охочих відвідати Креативну територію ЄС. Арт-перформанс про корупцію, інтерактивна гра про безпеку на дорогах, он-лайн курс на тему Угоди про асоціацію, можливості для малого та середнього бізнесу, а також заходи від інших проектів та ініціатив, що фінансуються ЄС, чекають на киян та гостей міста вже 18 травня.

Креативна територія ЄС, створена за ініціативи Представництва Європейського Союзу в Україні, продемонструє конкретні можливості, які надає ЄС у найрізноманітніших сферах – від антикорупційної діяльності до безпеки на дорогах – у інтерактивний спосіб.

Представлені будуть більш ніж 20 проектів, фінансованих або співфінансованих Європейським Союзом. Серед них – Erasmus+, U-Lead with Europe, EU4Business, Forbiz, Сulture Bridges, Громадська Синергія, Антикорупційна ініціатива ЄС (EUACI) та проекти-грантери Bihus.Info, Slidstvo.Info, ЧЕСНО, Точка дотику, RDPI, проект Європейського інвестиційного банку, спрямований на безпеку та модернізацію доріг, активності від Молодих Європейських Послів. Кожен охочий зможе поспілкуватися з представниками проектів та співробітниками Представництва ЄС в Україні, отримати консультації, а також взяти участь в іграх, квізах, зробити селфі у фотозоні разом із представниками Консультативної місії ЄС (EUAM), дізнатися більше про сектор цивільної безпеки та навіть розмалювати картонні будиночки на тему дорожнього руху.

Наташа Ефімофф, Голова відділу преси та інформації Представництва ЄС в Україні, зазначає: “В серці Дня Європи лежить ідея єдності – саме тому ми прагнемо показати відчутні результати партнерства Європейського Союзу з Україною через залучені до Креативної території ЄС проекти”. Запрошуємо вас долучитися до Креативної території ЄС – гарантуємо чимало корисної інформації, можливостей від Європейського Союзу, призів та нових знань!

Заходи відбуватимуться з 10:00 до 18:45 на території паркінгу МЗС України, Михайлівська площа, 1.

10:00 – 10:40

Показ промо роликів проекту M4EG, Інтерактивна гра "Stronger economy, society, government", Бізнес-челендж “Start” від BRDO та Forbiz

10:40 – 11:20

Показ коротких відео про ЄС, гра Alias з питань ЄС для широкої публіки від проекту “Будуємо Європу в Україні”, асоціативна гра для дітей про ЄС від проекту “Підтримка ЄС культурних та спортивних ініціатив”

11:20 - 12:00

Найкраще з Mobile Films Festival (Culture Bridges), інтерактивна гра “Я – Громада” (U-Lead), Міні-голосування “Що для вас європейська держава” (EUACI)

12:00 – 13:00

Промо-відео (NEO, Erasmus+ Youth InfoCentre, EURODESK, EMA Ukraine, Erasmus+), Інтерактивна гра “Безпека дорожнього руху в картинках”, Розмальовування картонних будиночків, Шоу бульбашок (“Модернізація та підвищення безпеки мережі автомобільних доріг в Україні”, Європейський інвестиційний банк)

12:00 – 14:00

Територія Володимирської гірки поблизу фунікулера: активності для дітей, присвячені безпеці дорожнього руху (проект “Модернізація та підвищення безпеки мережі автомобільних доріг в Україні”, Європейський інвестиційний банк)

13:00 – 13:45

Основна сцена: офіційне відкриття Дня Європи та промови Посла, Голови Представництва ЄС в Україні Хюґа Мінґареллі, Віце-прем'єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції І. Климпуш-Цинцадзе, Київського міського голови В. Кличка, Міністра закордонних справ України П. Клімкіна

14:00 – 14:15

Арт-перформанс на тему корупції (“Точка дотику”, EUACI)

14:15 – 15:00

Показ коротких відео про боротьбу з корупцією (Bihus.Info, EUACI), Міні-гра, квест, що залучає проекти-грантери (EUACI), активності та подарунки від Slidstvo.Info (EUACI)

15:00 – 15:40

Анімовані розслідування від проекту Slidstvo.Info (EUACI), конкурс з антикорупційної діяльності для широкої громадськості від проекту ЧЕСНО (EUACI), інтерактивні заходи від Молодих Європейських Послів (Young European Ambassadors, EU Neighbours East)

15:40 – 16:20

Онлайн-курс, присвячений Угоді про асоціацію та розмальовування на тему європейських цінностей (“Громадська Синергія”), Гра на тему фігурантів антикорупційних розслідувань, на знання антикорупційного законодавства (EUACI), Квіз “Що ви знаєте про корупцію в Україні?” (RPDI, EUACI)

16:20 – 16:45

Арт-перформанс на тему корупції (“Точка дотику”, EUACI)

16:45 – 17:45

Показ відео та презентація Erasmus (NEO, Erasmus+ Youth InfoCentre, EURODESK, EMA Ukraine, Erasmus+), Міні-голосування “Що для вас європейська держава” (EUACI)

17:45 – 18:45

Показ тематичних відео та консультації (Business information support centres в рамках ініціативи EU Initiative EU4Business), гра Alias з питань ЄС для широкої публіки від проекту “Будуємо Європу в Україні”, Асоціативна гра про ЄС (“Підтримка ЄС культурних та спортивних ініціатив”)

Джерело: Представництво Європейського Союзу в Україні

газета Приватний підприємець

Additional Info

  • Размещение в RSS:: нет

Поделиться:

Количество просмотров: 4070

Ми на Facebook

Популярне