Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Розсилка новин




11.08.2020

Книги обліку доходів для підприємців відмінили

Анонс!

12 серпня з 10.00 до 12.00 на телеграм-каналі «Онлайн-консультації для стартапів та бізнесу» організованого за підтримкою департаменту економічного розвитку Дніпропетровської ОДА відбудетьмся онлайн-консультація по темі:

“Чи потрібно буде підприємцям вести книгу обліків доходів?”

Консультує Щербак Наталія Євгеніївна — заступник головного редактора по аналітиці всеукраїнської газети «Приватний підприємець», консультант Програми розвитку ООН в Україні.

14 липня Верховна Рада прийняла в цілому законопроєкт № 2524 від 04.12.2019 р. «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо функціонування електронного кабінету та спрощення роботи фізичних осіб-підприємців».

Даний законопроєкт підписано Президентом і відтепер це Закон України від 14.07.2020 р. № 786-IX, який було опубліковано 7 серпня. Цим Законом передбачено внесення змін до Закону № 466, яким була запроваджена податкова реформа. Ми ж розглянемо одне з важливих питань, яке стосується підприємців. Мова йде про книгу обліку доходів (доходів та витрат).

Текст опублікованого закону здивував не тільки підприємців, але й деяких народних депутатів, тому що проголосовані були зовсім інші норми, які стосуються книги обліку доходів (доходів та витрат).

Розберемося, як працювати далі.

газета Приватний підприємець

Additional Info

  • Размещение в RSS:: нет

Поделиться:

Количество просмотров: 3730

Ми на Facebook

Популярне