Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Розсилка новин




02.12.2021

Всеукраїнська акція підприємців: проти розширення фіскалізації

Інформаційний партнер — газета «Приватний підприємець»

30 листопада 2021 р. у Києві відбулася ВСЕУКРАЇНСЬКА АКЦІЯ ПІДПРИЄМЦІВ: ПРОТИ РОЗШИРЕННЯ ФІСКАЛІЗАЦІЇ на підтримку законопроектів, напрацьованих Радою з питань сприяння розвитку малого підприємництва при Президентові України за участі представників підприємців, які працювали в регіонах у складі робочих груп при ОДА та в Києві над законопроектами "Президент! Зупини гру!"

Кількість учасників : більше 5000 осіб

Організатори: Рада міст ЗахистиФОП и Альянс РОМБ (Регіональних Об‘єднань Малого Бізнесу)

Ми впевнені, що подальше затягування з прийняттям вкрай важливих для нормального функціонування малого та мікро бізнесу всієї країни законодавчих актів стає небезпечним та ставить під загрозу питання національної безпеки всієї країни, бо відкриває шлях радикальним та деструктивним політичним силам, робить їх більш потужними.

Тому, виходячи з того, що часу на розгляд та прийняття цих законопроектів залишається критично мало, ми, учасники мітингу, представники малого та мікро підприємництва, звертаємо увагу керівництва країни, Президента України Зеленського Володимира Олександровича, Голову Верховної Ради України Стефанчука Руслана Олексійовича, Секретаря Ради національної безпеки і оборони України Данілова Олексія Мячеславовича, на ТЕРМІНОВУ та НАДЗВИЧАЙНУ НЕОБХІДНІСТЬ як найшвидше :

1.Зареєструвати проект Закону України «Про внесення змін до Податкового Кодексу України щодо удосконалення порядку ведення обліку і застосування реєстраторів розрахункових операцій та зниження фіскального тиску на платників податків» у Верховній Раді України

2.Визначити його та законопроекти №№ 5473, 5388, 5371 як невідкладні до розгляду.

3. Терміново призначити нового керівника Ради з питань сприяння розвитку малого підприємництва при Президентові Україні, який зміг би швидко та ефективно відновити роботу Ради

Ми переконані, що лише особиста підтримка Президента України тим напрацюванням, які зроблені Радою з питань сприяння розвитку малого підприємництва при Президентові Україні, дасть зелене світло їх найскорішому прийняттю та стане прикладом ефективного вирішення тих складних економічних та соціальних викликів, які стоять зараз перед суспільством та Державою.

Результат акції оголошений оргкомітетом після переговорів з керівництвом Офіс Президента України:

- Поновлюється робота Ради з питань сприяння розвитку малого підприємництва при Президентові України її новий керівник Шурма Р. В. він і вів ці переговори.

- Законопроект напрацьований Ради з питань сприяння обов'язково реєструватиметься за ним, є заперечення у Комітету, але ми наполягаємо на оригінальному варіанті.

- В якості компромісу було запропоновано відстрочку на 1 рік або набрання чинності законами про тотальну фіскалізацію або настання відповідальності за не використання РРО для напрацювання узгодженої позиції між бізнесом та Комітетом Верховної Ради України з питань податкової та митної політики

- ОП визнає наявність проблеми, яку необхідно вирішити до 01.01.22. - дати набрання чинності законами про «тотальну фіскалізацію».

– ОП в особі Шурми Р. В. визначив дедлайн у 1 тиждень до 08.12.21 для оголошення шляху вирішення проблемних питань бізнесу.

Найближчим часом оголосимо дату наступної ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ АКЦІЇ ПІДПРИЄМЦІВ: ПРОТИ РОЗШИРЕННЯ ФІСКАЛІЗАЦІЇ

Всеукраїнська Професійна Асоціація Підприємців

Рада міст ЗахистиФОП

Additional Info

  • Размещение в RSS:: нет

Поделиться:

Количество просмотров: 3751

Ми на Facebook

Популярне