Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Розсилка новин




14.09.2020

Як зекономити на обміні валют

Завдяки великій кількості пунктів обміну валют в будь якому місті нашої країни здійснити таку операцію досить легко, особливо якщо потрібно обміняти невелику суму. В такому випадку нема сенсу шукати найвигідніший курс, а краще зекономити час. Якщо ж треба міняти значну суму, то втрати можуть бути досить значними. В такому випадку слід звернути увагу і на безпеку в місці обміну і на час, коли курс потрібної валютної пари найбільш вигідний.

Щоб дізнатися курс рубля до гривні Рівне, як і інші міста України пропонує відстежувати його на сайті компанії КІТ GROUP. Там завжди є можливість побачити зміну курсу впродовж доби, або тижня і спрогнозувати кращий час для обміну. Також, повідомивши свою електронну адресу, є можливість отримувати на неї курс валюти, що цікавить зараз. Курс будь-якої валюти постійно змінюється, так як він залежить також від її наявності і потреби на даний проміжок часу, політики Нацбанку, надходження потрібної валюти від експортерів, та інших факторів.обмін валют

При обміні значних сум велике значення має офіційний статус обмінника, приватність при виконанні операції, безпека. Тому слід звертатися в установи, що давно працюють за однією адресою, мають всі відповідні дозволи та ліцензії. Важливими також є години праці обмінника, адже обмін може бути потрібним в будь-який час, хоча зазвичай великі суми конвертують вночі досить рідко.

В надійному обміннику повинно бути встановлено сучасне обладнання, що не дасть можливості отримати фальшиві гроші. Деякі клієнти зацікавлені в анонімності операції, тому не звертаються до банківських установ, а користуються послугами обмінників. Корисним буває також можливість відразу перевести отримані гроші на картку, або партнеру в іншу країну, тому наявність таких додаткових послуг є додатковим фактором вибору обмінника.

Незважаючи на деякі обмеження перетину кордонів між країнами в зв’язку з коронавірусом, окремі особи мають можливість виїхати за кордон і потребують ту чи іншу валюту, тому продавати її, або купувати слід у перевіреному та надійному місці, яке рекомендують родичі, друзі. Слід звертати увагу і на відгуки в інтернеті на незалежних сайтах. Це дасть змогу уникнути шахраїв і здійснити обмін комфортно і за кращим курсом, навіть якщо потрібна анонімність здійснення операції. Щоб фінансові оборудки не привели до втрат, потрібно до них готуватися заздалегідь і прораховувати всі можливі наслідки своїх дій і довіряти лише перевіреній інформації.

Количество просмотров: 815

Архів новин

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5