Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Розсилка новин




09.12.2020

Як швидко отримати кредит

Коли виникає термінова потреба в грошах, то починаєш шукати де взяти кошти. На цей випадок існують кредитні установи, що видають кредит за умови наявності лише:

  • українського паспорту;
  • ідентифікаційного коду;
  • банківської картки будь-якого банку України:
  • виходу в інтернет;
  • віку позичальника від 18 років.

В компанії EuroGroshi існує також вимога до максимального віку позичальника. Для жінок він дорівнює 65 річного віку, а для чоловіків - 60-річного.

Як отримати кредит

Для отримання кредиту не потрібно навіть виходити з дому. Його є можливість замовити в будь якому регіоні окрім зони АТО, та АР Крим. На сайті https://www.eurogroshi.com.ua/ потрібно обрати суму кредиту, що дорівнює для нових клієнтів до 4000 гривень, а для постійних клієнтів до 10000 гривень. Після цього оберіть термін кредиту і ви зразу ж побачити коли і яку суму ви повинні будете повернути. Якщо ви згодні з умовами, то натискаєте кнопку отримати кредит. Вас перенаправлять на сторінку реєстрації нового позичальника для створення особистого кабінету.Як отримати кредит

Далі необхідно заповнити анкету і система після обробки ваших даних відправить в особистий кабінет рішення по заявці, а згодом на картку прийдуть замовлені кошти. Щоб перевірити, що банківська картка дійсно належить вам, на ній блокується невелика сума, зазвичай до 1 гривні. Дізнавшись з повідомлення банку про заблоковану суму необхідно внести її в поле для перевірки.

Повернення коштів

Найзручніше повернути гроші з картки в особовому кабінеті, тому що вони зараховуються миттєво. Також повернення кредиту можливе в касі будь-якого українського банку на реквізити компанії EuroGroshi з наданням своїх ІПН, та ПІБ, або в терміналах ПриватБанку з наданням свого номеру телефону. Деякі банки затримують переказ коштів, тому слідкуйте щоб у вас не було просрочки.

Гроші можливо повернути достроково, при цьому відсотки сплачуються лише за термін фактичного користування ними. Якщо ви не встигаєте вчасно сплатити кредит, то ого зможете пролонгувати після сплати нарахованих відсотків. Таке пролонгування можливе безліч разів.

Військовослужбовці звільнюються від нарахувань штрафних санкцій при поданні ними заяви, та нотаріально завірених документів про призов або проходження військової служби та військового квитка.

Новий кредит ви зможете взяти лише після повного погашення попереднього, але не звикайте постійно жити в боргах, краще використовувати цю можливість лише в критичних випадках.

Количество просмотров: 773

Архів новин

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5