Розсилка новин

10.07.2021

Де знайти надійні мікрофінансові організації

Багато українців чули або користувалися послугами мікрофінансових організацій. Це досить зручний засіб отримати кошти в будь-який час на кредитну карту. Не потрібні довідки з місця роботи, поручителі, застави. Для отримання коштів надаються лише копія паспорту та ідентифікаційного коду, банківська картка одного з українських банків, та доступ до інтернету. Найкраще брати такий кредит на короткий термін, тому що досить висока денна відсоткова ставка. Але для нових клієнтів надаються пільгові умови на перший кредит. Дізнатися більше про мікрокредити в Україні можливо на сайті https://turbozaym.com.ua/.

Хто може скористуватися послугами МФО

Кожен громадянин України віком від18 років. Перевагою таких кредитів є можливість отримати його людям, яким зазвичай важко отримати кредит в інших установах. Це можуть бути:

• студенти;
  • пенсіонери;
  • безробітні;
  • трудоустроєні неофіційно;
  • клієнти, що мають погану кредитну історію.

грошіАле вони повинні розуміти, що кредит потрібно буде повернути, тому брати його лише якщо конче потрібно і очікуються якісь виплати, що дозволять повернути борг. Ці гроші надаються не на розваги, а на те, щоб вирішити невідкладні проблеми і їх потрібно повернути навіть достроково, щоб зменшити відсотки. Також треба мати на увазі, що в деяких фінансових установах переказ коштів потребує декілька днів, йому найкраще повертати кредит в особистому кабінеті на сайті МФО, або в її офісі готівкою. В іншому випадку уточняйте чи прийшли кошти вчасно, або потрібно доплатити ще відсотки, щоб на них потім не налічувалась пеня.

Переваги Турбозайму

На сайті https://turbozaym.com.ua/ відібрані надійні мікрофінансові організації, що працюють офіційно і мають всі дозвільні документи. Порівнявши умови надання кредитів і підібравши ту, що підходить вам, є можливість одразу перейти на сайт МФО і детальніше ознайомитися з умовами, або одразу почати оформлювати кредит. Якщо вам було відмовлено в кредиті перевірте чи виконали ви вірно всі умови при оформленні, а потім зверніться ще раз в цю саму або іншу МФО.

Архів новин

Квітень 2024