Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Розсилка новин




05.08.2021

Онлайн кредит на картку - як правильно обрати кредитну організацію

Оформлення мікрокредиту дозволяє отримати в борг гроші в найкоротші терміни, без надання довідок про доходи. Але навіть в умовах гострої нестачі коштів слід грамотно підійти до вибору кредитного продукту. Це необхідно для того, щоб запобігти невиправдані витрати і високі переплати. При виборі враховуйте умови співпраці, умови кредитування, процентну ставку та інші критерії. МФО «Неокредит» надає вигідні умови для співпраці. Для реєстрації перейдіть на офіційний сайт Neocredit.com.ua.

Мікрокредитування за термінами погашення

Як правило, клієнтами МФО стають люди, які гостро потребують грошей протягом короткого періоду часу (до дня виплати заробітної плати або пенсії). Якщо сума кредиту перевищує дохід позичальника, ви можете укласти договір на більш тривалий термін.

За цим критерієм всі мікрокредити можна розділити на 3 умовні категорії:

  • Довгостроковий (від 2 місяців до 2 років);
  • Середній (30-60 днів);
  • Короткострокові (7-30 днів).

При виборі мікрокредиту краще віддати перевагу короткостроковому варіанту, так як відсотки за користування позиковими коштами нараховуються кожен день. Кредит онлайн на термін від 5 до 14 днів пропонує МФО «Неокредит».

Процентна ставка за мікрокредитом

Щоб вибрати найбільш вигідну пропозицію, за кількома кредитами потрібно розрахувати кінцеву суму переплати і витратити продукт там, де ця величина найменша. Крім того, при розрахунку цього показника слід враховувати можливі витрати на погашення боргу, а також розмір неустойки за прострочення.

Відомо, що мікрокредит відрізняється від банківських кредитів високою процентною ставкою, яка в даний час становить в середньому 1% в день (або 365% річних). Але тепер, якщо ви хочете, ви можете укладати більш вигідні угоди або навіть отримувати готівку нижче 0% в день.

МФО «Неокредит» пропонує кредит під 0,9-1,99% річних. Процентна ставка розраховується індивідуально і залежить від рівня довіри позичальника.

Максимальна сума кредиту

Якщо з якоїсь причини оформити кредит онлайн клієнту недоступно, то ви можете звернутися в МФО за великою сумою. Максимальний розмір мікрокредиту залежить від умов мікрокредитної організації і, як правило, становить не більше 100 000 рублів. У більшості випадків отримати таку суму при першому зверненні складно, тому вам доведеться заздалегідь подати заявку на менш великий кредит.

У Neocredit нові клієнти можуть розраховувати на отримання 500-3000 гривень. Для постійних позичальників передбачена більша сума – до 10 000 грн.

Вибір мікрокредиту методом консервації

Мікрофінансові компанії використовують 3 способи оплати кредитів:

  • Переклад на банківську карту клієнта. Кошти зараховуються на діючі картки платіжних систем MasterCard або Visa. Цей метод дозволяє отримувати гроші, не виходячи з дому. Перерахування суми кредиту здійснюється відразу ж відразу після прийняття позитивного рішення по кредитній заявці.
  • Видача готівки. Якщо ви звернетеся в офіс МФО, кошти будуть виплачені через касу. Однак в більшості випадків мікрофінансові організації користуються послугами популярних систем грошових переказів. Клієнту по SMS повідомляють контрольний номер переказу і назву системи, після чого він повинен відвідати наступний пункт оплати з паспортом і отримати гроші готівкою. Якщо ви використовуєте цей метод, кредит займе близько 10 хвилин.
  • Виведення коштів на електронний гаманець. Деякі МФО видають мікропозики електронними грошима по системі QIWI, WebMoney або Яндекс.гроші. Переказ проводиться негайно, після чого позичальник може зняти гроші на банківську карту або зробити платіж в Інтернеті.

Вибір кредиту за способом оплати залежить від того, на які потреби клієнт хоче витратити позикові кошти. Якщо для оплати покупок необхідні гроші, вам слід віддати перевагу безготівковий переказ (на карту або електронний гаманець). У тому випадку, якщо необхідно погасити суму мікрокредиту, краще отримати її в пункті обслуговування платіжної системи або зарахувати на банківську карту. При виведенні коштів з електронного гаманця клієнт несе додаткові витрати по оплаті комісії.

МФО Neocredit переводить гроші на банківські картки. Будь ласка, зверніть увагу, що для цього вам необхідно прикріпити картку з ім'ям до Вашого Особистого кабінету.

Швидкість отримання мікрокредиту

Вибирати кредит за цим критерієм необхідно в залежності від того, наскільки терміново клієнту потрібні гроші. Якщо надходження коштів не затримується, потрібно відправити анкету в організацію, яка обіцяє прийняти рішення швидше за інших.

Дані про швидкість обробки кредитних заявок зазвичай розміщуються на офіційних сайтах МФО. Як правило, саме великі мікрофінансові організації використовують передові системи кредитного скорингу і приймають рішення за заявкою протягом декількох хвилин.

У Neocredit заявки обробляються за допомогою автоматичного програмного забезпечення на основі інформації, отриманої від BKI. Це займає від 5 до 15 хвилин.

Вимоги та необхідні документи

У порівнянні з банками, МФО приносять своїм клієнтам більш лояльну дебіторську заборгованість, а саме:

  • вікові обмеження-від 18 до 65 років;
  • адреса постійної реєстрації та фактичного проживання позичальника не має значення;
  • не потрібно надавати документи, що підтверджують зайнятість і дохід.

При реєстрації гроші в кредит позитивна кредитна історія не потрібна (в деяких МФО можна витратити кошти, навіть якщо у клієнта є затримки).

У МФО Neocredit необхідно надати скрін паспорта і податковий номер. Додатковий пакет документів не потрібно.

Остаточний висновок

Грунтуючись на аналізі критеріїв мікрокредитування, ви можете виявити кілька фактів, які допоможуть вам вибрати кращу пропозицію:

  • перш за все, вам потрібно порівняти кілька варіантів остаточного розміру переплати або віддати перевагу Безвідсотковий кредит;
  • оформляйте мікропозики з найкоротшим терміном погашення;
  • для швидкого отримання позикових коштів виберіть МФО з миттєвою перевіркою кредитних заявок і вкажіть спосіб безготівкового виведення коштів (на карту або електронний гаманець).

Також при виборі мікрокредиту потрібно звертати увагу не тільки на його умови, але і на параметри самого МФО. Вам слід віддати перевагу перевіреним організаціям, які мають значний досвід роботи на ринку мікрокредитування і позитивні відгуки користувачів. Серед кращих мікрофінансових структур слід виділити «Неокредит».

Количество просмотров: 971

Архів новин

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5