Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Розсилка новин




25.10.2021

Як отримати онлайн позику

Зараз в Україні існує досить велика кількість мікрофінансових організацій, які видають відносно невеликі позики на будь-які потреби. Такі позики досить зручні. Гроші є можливість отримати онлайн на власну банківську карту, видану банком України. Онлайн позика є популярною послугою, адже дає змогу отримати гроші швидко і для цього не потрібно ніяких довідок про зарплату, застави або поручителів. Такі позики виправдовують себе, якщо гроші потрібні не надовго. Через високі відсотки віддавати прийдеться значно більшу суму, ніж була отримана. Для нових користувачів більшість МФО пропонують взяти мінімальний кредит майже без відсотків, що дуже вигідно, якщо ви зможете його віддати швидко. Якщо ж його доведеться пролонгувати, то далі буде звичайний відсоток, а не пільговий.Онлайн позика

Як обрати мікрофінансову організацію

Деякі сервіси на своєму сайті надають відомості про офіційні МФО, умови видачі позики, максимально можлива сума позики. Вибравши найкращі умови, є можливість відразу перейти на сайт МФО і почати оформлення заявки. Треба дуже уважно вивчати умови надання позики і також не робити помилок при оформленні позики, адже система перевіряє надану інформацію в автоматичному режимі і при наявності помилок відмовить в наданні кредиту. Мікропозики на карту надаються після підтвердження заявки. Клієнти, що не мають поганої кредитної історії, отримують позику майже гарантовано.

Що робити, якщо в позиці відмовлено

Деякі МФО надають мікрокредити навіть особам з поганою кредитною історією. Щоб гарантовано отримати кредит звертайтеся одночасно в декілька МФО, а потім виберіть ту, де пропонуються кращі умови. Якщо у вас хороша кредитна історія, а в позиці було відмовлено, то перевірте чи не зробили ви помилок під час заповнення анкети. Якщо все вірно, то можливо стався збій в системі. Спробуйте знову оформити заявку через деякий час. Якщо і це не допоможе, то потрібно звернутися в службу підтримки клієнтів.

Позика дає можливість вирішити свої фінансові проблеми, особливо неочікувані. Якщо вам нараховують звичайний, а не пільговий відсоток, то намагайтеся погасити позику якомога швидше. Адже чим швидше ви її сплатите, тим меншою буде переплата на відсотках. Не забувайте, що берете ви чужі гроші і не надовго, а віддаєте свої і назавжди, тому створюйте свою власну подушку безпеки і отримуйте позику лише при нагальній потребі.

Количество просмотров: 889

Архів новин

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5