Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Розсилка новин




01.06.2022

Чому вигідно використовувати сервіс реєстрових поповнень?

Багато українських компаній та фізичних осіб підприємців прагнуть Автоматизувати свою фінансову діяльність. Це дозволяє оптимізувати витрати, створити зручний формат контролю та управління фінансовими потоками. Щоб автоматизувати такі процеси, використовуються спеціальні сервіси. Компанії, які надають подібні послуги, пропонують пакетні рішення, одним із найпопулярніших інструментів яких є реєстрові або масові поповнення. Це один із напрямків автоматизації фінансової діяльності.

Великі та дрібні організації, підприємці можуть здійснити реєстрове поповнення лише за один клік миші. Це масове розсилання коштів, яке виконується в момент виплати зарплати, відсотків, дозволяє розрахуватися з партнерами та інвесторами. Гроші надходять на рахунки одночасно, одразу після підтвердження транзакції відправником.

Що таке реєстрові виплати?

Реєстрові виплати являють собою транзакції на кілька рахунків, що здійснюються відправником за допомогою спеціального сервісу. Достатньо завантажити у програму реквізити одержувачів, вказати потрібні суми та підтвердити платежі. Кошти будуть одразу ж надіслані всім одержувачам зі списку. Результат відстежується в особистому кабінеті. Як тільки на рахунок одержувача надійдуть кошти, відправник отримає відповідні підтвердження.

Платіжні послуги дозволяють вивантажити відповідну платіжну інформацію з бази даних організації. Це прискорює процес підготовки до реєстрових платежів адже не доведеться вносити платіжні реквізити вручну. Для автоматичного перенесення інформації використовують спеціальні програмні компоненти.

Перед відправкою грошей потрібно лише перевірити реквізити, переконатися в їхній актуальності. Далі одним натисканням кнопки миші можна надіслати кошти за вказаними реквізитами. Можна відправити гроші на картку банку, електронний гаманець, мобільний або банківський рахунок.

Чому вигідні реєстрові поповнення?

Є кілька позитивних рис масових виплат, які здійснюються за допомогою платіжного сервісу:

  • Просте керування фінансовими потоками. Це дозволяє оптимізувати робочі процеси, відстежувати відправлення коштів та момент їх отримання. Сервіс надає потрібну інформацію в особистому кабінеті користувача.
  • Дані шифруються відповідно до нових принципів та норм. Це захищає інформацію відправника та одержувача, виключає її витік.
  • Прискорення робочих процесів. Поповнення виконуються швидко, з мінімальними витратами робочого часу.

Реєстрові поповнення можна виконувати для одержувачів як в Україні, так і за її межами, що також є перевагою.

Количество просмотров: 1471

Архів новин

Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2