Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Розсилка новин




24.08.2018

Як створити ідеальну домашню сторінку

У вас виникла нова ідея. Вам здається, що хороша. Та, на яку ви чекали давно. Це чудово, і нарешті ви станете успішним.
Ви знаєте, що для втілення цієї супер-ідеї потрібен сайт-бомба. Не просто будь-який сайт, але хороший, який швидко і яскраво ілюструє вашу концепцію і переконливо показуєт чому її повинні сприйняти.
Ви переходите для прикладу на ThemeForest.net, або Template Monster, або на будь-який інший веб-сайт, який пропонує тисячі тим WordPress. Втративши багато часу, знаходите і відзначаєте свої улюблені варіанти. Але все це варто того. В результаті ви знайшли ідеальну тему WordPress, щоб втілити свою нову ідею в життя.
Ви встановили тему і її демо виглядає просто ідеально. На жаль, це ще не успіх. Тема WordPress не є відправною точкою. Тема - це просто засіб, за допомогою якого ви можете дістатися до кінцевого пункту призначення.

Перші критичні зауваження

У відвідувачів веб-сайту домашня сторінка створює перше враження. Вона відразу починає розповідати вашу історію і дозволяє вам спілкуватися з відвідувачами. Вам потрібно переконатися, що ваша домашня сторінка професійно виглядає, викликає довіру користувачів, відповідає на їх питання і чітко побудована.
Створення домашньої сторінки - найважливіша річ, яку вам потрібно зробити при розробці веб-сайту. Виконання її без належного планування призведе до негативних результатів. Він не зможе передати те, що ви хочете, і це створить негативне перше враження, яке вплине на поведінку відвідувача.

Почніть з плану і відповіді на деякі ключові питання

Щоб допомогти сформулювати ваш план, ви повинні знати відповіді на деякі важливі питання, які допомагають визначити ваших цільових відвідувачів, і як їх конвертувати в клієнтів. Задайте собі такі питання і запишіть свої відповіді.

  • Хто ваша цільова аудиторія?
  • З якими питаннями вони прийшли до вас на сайт?
  • Як ви можете допомогти їм вирішити ці питання?
  • Які послуги, продукт або контент можуть прискорити прийняття рішення?
  • Чому вони повинні звертатися саме до вас в порівнянні з кимось ще?
  • Чи можете ви надати додаткові аргументи для вибору вашої компанії?

Як тільки ви відповісте на вищевказані питання, ви зможете сформулювати деяку стратегію для побудови сайту.
Крім цього, ви повинні чітко визначити, що і як вам потрібно подавати на своєму веб-сайті, щоб правильно обслуговувати різних відвідувачів і їх унікальні потреби. Коли відвідувачі сайту обслуговуються належним чином, вони щасливі. Щасливі відвідувачі звертаються і повертаються.

Зробити навігацію простою

Ви коли-небудь ходили в новий продуктовий магазин або універмаг і відчували себе повністю втраченими? Це те, що відвідувачі сайту відчувають, коли вони відвідують веб-сайт з поганою навігацією.
Перш ніж формувати дизайн домашньої сторінки, у вас повинно бути меню навігації, принаймні, для елементів верхнього рівня. Переконайтеся, що ця навігація ясно вказує відвідувачам на основні сторінки, такі як «Про компанію», «Продукти», «Послуги» і «Контакти». Використовуйте загальноприйняті вирази і уникайте незрозумілих слів.
Якщо у вас надмірна кількість елементів навігації, розгляньте додаткове меню.

Визначення цільового заклику до дії

Які дії в ідеалі відвідувачі повинні зробити, перш ніж покинути сайт. В чому полягає успішний результат відвідування сайту. Ось приклади

  • Підписка на розсилку новин.
  • Публікація коментаря в блозі.
  • Перехід на сторінку Facebook.
  • Завантаження прайсу.
  • Запит додаткової інформації через контактну форму або телефон.
  • Здійснення покупки.

Важливим моментом, який слід пам'ятати, є визначення цього на ранній стадії в процесі планування, а потім наявність цих пунктів при проектуванні сторінки. Дизайн сторінки повинен включати ці елементи так, щоб вони сприймалися природно і виглядали професійно.

Напишіть короткий огляд того, хто ви і що ви робите

Домашня сторінка повинна мати текст. Не тонну тексту, але достатньо, щоб дати відвідувачам короткий огляд того, хто ви і що ви робите. Зробіть цю інформацію короткою, але інформативною.
Текст повинен легко сприйматися відвідувачами і підтвердити, що вони знаходяться в потрібному місці. Це дозволить їм зробити паузу, оглянути домашню сторінку і перейти до інших областей веб-сайту. Користувачі не хочуть читати абзаци і абзаци тексту на домашній сторінці. Вони хочуть побачити підтвердження, що вони знайшли те, що шукали.

Створення макету

Наступний крок - створення макету, який є простим ескізом вашої домашньої сторінки.
Це може бути ручна робота на папері, або ви можете використовувати PowerPoint чи онлайн-пакет програмного забезпечення, спеціально призначеного для макетування. Ось тепер можна зосередитися на пошуку теми, яка відповідає вашим потребам і потребам вашого відвідувача.
Важливо придбати тему, яка відповідає вашому макету проекту. Не забудьте перевірити ключові функції, такі як HTML5, підтримку адаптивності, роботу в браузерах і ін. Якщо дозволяють кошти, подумайте про найм професійного дизайнера для створення унікальної теми сайту і фірмового стилю вашого бренду. Це не буде дешево, але якщо у вас є достатній бюджет, це принесе відмінні результати.

Заповніть свій контент

Реальний контент нарешті виходить на сайт, і ідея стає реальністю. Коли ви закінчите заповнювати свій контент, зробіть крок назад і запитайте себе, як ви це робили. Ось кілька питань, які ви можете використовувати для перевірки своєї роботи:

  • Чи відповідає домашня сторінка адекватному цільовому ринку?
  • Чи відповідає він на ключові питання, на які ви раніше відповіли?
  • Чи забезпечує він чітку структуру та навігацію?
  • Чи допомагає він досягненню поставлених цілей і завдань?

Якщо ви відповіли «так» на вищевказані питання, то вам пощастило. Відмінно спрацьовано! Відсвяткуйте і запустіть цей шедевр. Якщо ви відповідаєте ні, тоді повертайтеся назад і зосередьтеся на тих елементах, які ви пропустили. Додатковий час, який ви витратили на це, окупиться відвідувачами сайту.

Количество просмотров: 1519

Архів новин

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5