Розсилка новин

16.09.2020

Чи можна розробити сайт самостійно? Список найкращих конструкторів.

Спеціалісти веб-студії Zelios справжні профі своєї справи. Ми знаємо наскільки важливим є створення сайту для подальшого розвитку бізнесу. Тому ми підготували для Вас декілька порад, як створити ресурс самостійно. Цей тип роботи підійде для новачків і такий ресурс повинен підтримуватись спеціалістами в подальшому, щоб приносити прибуток.

Створення сайту повинно починатися з формування цілі та мети, яка може бути комерційною або розважальною. Під комерційними цілями, ми можемо назвати створення серйозного контенту для продажу товарів, а розважальні сайти призначені для спілкування та обміну інформацією між певними групами користувачів.

Як правильно сформулювати завдання?

Грамотно створений сайт зможе вирішувати багато поставлених цілей і принести тільки позитивні результати. Ресурс допоможе залучити нових клієнтів та підвищити популярність бренду завдяки зацікавленості відвідувачів.

Які конструктори є найбільш популярними?

Конструктор сайту - це сервіс, який складається з готових варіантів графічного оформлення ресурсу. Сучасні онлайн-сервіси дозволяють людині створити власний сайт знань в області веб-програмування. Наша команда проаналізувала велику кількість ресурсів і ми радимо використати такі програми:

• Wix.
  • UKit (+ розвинена система аналітики та подальшого просування).
  • Nethouse (створення сайтів-візиток, сайтів-портфоліо, інтернет-магазинів).
  • UMI.

З чого починаєтесь створення сайту?

Створення власного ресурсу складається з створення візуального контенту, адаптації сайту на різних пристроях і впровадження Personal Home Page Tools.

Візуальне оформлення створюється в графічних редакторах. Найбільш популярними на даний час є Adobe Photoshop та CorelDRAW.

Створення сайту за допомогою Personal Home Page - це найпопулярніший вид мови програмування, призначений для створення динамічних веб-сторінок.

Домен - це так зване ім'я сайту. DNS-сервери зберігають інформацію про вузли, імена яких належать домену і виконують трансляцію їх імен в адреси. При виборі цього ім’я потрібно врахувати:

• оригінальність;
  • максимальну довжину символів – 12;
  • легкість сприйняття;
  • чистота історії.

Хостинг – це послуга, яка дозволяє розмістити Ваш сайт в пошуковій системі. Саме хостери виконують дану послугу і в цих спеціалістів можна замовити її виконання.

Після створення цих елементів потрібно розмістити їх у мережі. Це можна виконати за допомогою використання протоколу File Transfer Protocol.

І все? Так загалом головна робота вже зроблена. Далі оформляємо графічну частину сайту. Для початку оберіть шаблон, які пропонує програма конструктора. Деякі конструктори дозволяють створити власний дизайн з нуля за допомогою готових блоків. Чи можна обійтись без наповнення сайту? Звичайно! Але чи буде цікавий такий ресурс користувачам? Тому подбайте про правильне текстове оформлення і якісні фото та відео. Наступним етапом буде створення інших сторінок і налаштування SEO. Search Engine Optimization дуже важливе для пошукових систем та популярності самого ресурсу. Обов'язково додайте мета опис та заголовок, теги та описи. Також додайте Call To Action – навігація сайтом, яка підштовхує користувача до наступного кроку. Це можуть бути кнопки, контактні форми, чи просто речення із посиланнями на певні сторінки. Слідкуйте за аналітикою сайту. Вона допомагає побачити та оцінити аудиторію сайту. Завдяки цьому власник може побачити, які продукти користуються популярністю, а які ні.

Додайте сайт в Google Search Console. Розширені можливості аналізу даних та зручні звіти допоможуть оцінити трафік та ефективність веб-сайту.

Ми сподіваємось, що надали для Вас корисну інформацію. Якщо після опрацювання даної статті Ви зрозуміли, що процес Вам не під силу – звертайтеся до нас. Відгуки про компанію Zelios допоможуть Вам не сумніватись у професіоналізмі спеціалістів компанії.

Архів новин

Квітень 2024