Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Розсилка новин




12.01.2022

Особливості ніаршорінгу в Україні

Що таке аутсорсинг/ніаршоринг розробки програмного забезпечення?

Згідно з визначенням, ближня розробка програмного забезпечення – це практика передачі процесу розробки програмного забезпечення на аутсорсинг компаніям, розташованим у безпосередній близькості від країни, з якої приїхав замовник.

Наприклад, за цією логікою, німецькі компанії можуть передати свої процеси створення програмного забезпечення в Україну.

Оскільки обидві країни розташовані на одному континенті або одному «березі», цей процес називається ніаршорною розробкою програмного забезпечення.

Послуги офшорного програмування, як правило, рентабельні, фізична близькість країн дозволяє уникнути величезних ментальних розривів, плюс графіки роботи замовника та вендора також здебільшого перетинаються.

Проте вибір напряму для аутсорсингу має значення і для європейських клієнтів Україна може стати чудовим варіантом, на який варто звернути увагу.

До речі, ви можете більш детально ознайомитися з процедурою ніаршорингу в Україні перейшовши за посиланням прибережна Україна.

Чому Україна є найкращим напрямком прибережної зони для європейських компаній?

Україна виступає слушною для розробки програмного забезпечення.

Численні клієнти з Європи та США вважають, що це ідеальне місце для аутсорсингу, і ось чому.

  • Великий кадровий резерв технічних спеціалістів

В Україні є звідки брати висококваліфікованих програмістів.

За різними даними та оцінками, у цій країні налічується близько 200 000 технічних фахівців, а до 2024 року їх кількість, за прогнозами, зросте до 23%.

Висока якість української вищої освіти визнана у всьому світі, тож у цій країні так багато технічних фахівців.

В Україні особливо сильні інженерні сторони, і це відлуння Радянського Союзу, де престижними були інженерні та медичні професії.

Більшість українських програмістів також мають вищу освіту, підкріплену практичним досвідом роботи у європейських та американських компаніях.

  • Ідеальне поєднання ціни та якості.

Більшість клієнтів вибирають Україну для розробки програмного забезпечення для прибережної зони через можливість ідеально збалансувати розумну вартість з найвищою якістю продукту, отримати доступ до передових технічних знань та використати вже наявний досвід розробників.

Всупереч поширеному стереотипу, аутсорсинг розробки програмного забезпечення в Україні коштує недешево, але все ж таки дешевше, ніж створення рішення власними силами.

До того ж за розумною ціною, враховуючи якість, яку замовники отримують зрештою.

  • Зручні часові пояси, що перетинаються.

Управління командою розробників програмного забезпечення, найнятої в Україні, також менш складне у порівнянні з командою більш віддаленої країни.

Перебуваючи в самому серці Європи, український часовий пояс дуже зручно перетинається із часовими поясами європейських країн – різниця максимум 3 години.

З точки зору управління проєктом це означає, що в більшості випадків ваш розклад та розклад вашої виділеної команди будуть перетинатися, і тому час відгуку буде меншим.

Количество просмотров: 1566

Архів новин

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5