Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Розсилка новин




06.10.2021

Вибір ліжка

Спальна кімната є найбільш індивідуальною зоною житла і повинна забезпечувати комфортні умови для сну і відпочинку її мешканців. Особливу увагу слід надати вибору ліжка, адже саме від нього залежатимуть сон господарів і загальний вигляд кімнати. Великий вибір зручних і стильних ліжок пропонується на сайті https://dls.ua/uk від українського виробника. При виробництві каркасів використовується натуральне дерево, що надає меблям екологічності. Завдяки застосуванню металевих з'єднань і кріплень ліжка витримують інтенсивні навантаження на протязі тривалого часу, а якісні матеріали для оббивки дозволяють не лише вибрати потрібну кольорову гамму, а й забезпечити легкий догляд за нею.

На сайті є можливість вибрати одно- і двоспальні ліжка різних розмірів і геометричної форми, виконаних в різних стилях. Завдяки цьому легко знайти модель для будь-якого дизайну приміщення.ліжко

Дуже практичними є ліжка з підйомним механізмом і нішею для зберігання речей, особливо для малогабаритних кімнат. У багатьох моделей зйомні чохли каркасу, що дозволяють легко підтримувати їх чистоту. Оббивку меблів є можливість обирати по своєму смаку. Це може бути текстиль різних відтінків і фактур, натуральна або штучна шкіра. Більшість моделей підходить як для дому, так і для готелів. Якщо серед великої кількості пропозицій ви не знайшли модель для своєї оселі, то можливо виготовити ліжко під замовлення, що буде повністю відповідати вашим потребам.

Окрім ліжок компанія виготовляє також:

  • крісла;
  • дивани;
  • стільці;
  • пуфи та банкетки;
  • столи та столики.

В асортименті виробника є також м'які акустичні панелі, що застосовуються в якості звуко- або теплоізоляції, захисту небезпечних або твердих елементів конструкцій, обробки стель і стін, оформлення ліжка.

На всі меблі поширюється гарантія. Компанія має логістичний та сервісний центр, співробітники доставляють меблі на власному транспорті компанії на задану адресу, встановлюють її, при потребі виносять старі меблі і прибирають за собою упаковку і сміття. Всі матеріали та вироби якісні і безпечні, що підтверджують сертифікати на сировину і готові вироби.

Количество просмотров: 1096

Архів новин

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5