Розсилка новин

07.10.2021

Як почати меблевий бізнес?

Не зважаючи на велику кількість меблів в онлайн та оффлайн магазинах, не завжди вдається підібрати те, що потрібно, особливо якщо квартира малогабаритна. Тому потрібно звертатися до фірм, які виробляють меблі на замовлення. І хоча таких компаній, особливо у великих містах, може бути декілька, не завжди мешканці знають як їх знайти і які меблі вони виробляють. На сайті https://wowmebli.com/ зібрані такі фірми, розташовані в українських містах, а також наведена інформація про них:

• адреса;
  • телефон;
  • email;
  • робочі години;
  • основні види меблів, що виготовляються.

мебліРеальні відгуки дозволяють визначити рейтинг кожної компанії і вибрати ту, що виробляє потрібні меблі, а замовники відзначили їх гарну якість та умови співробітництва. Платформа є корисною як для виробників меблів, так і для замовників. Адже перші мають змогу проінформувати про свої послуги людей, що зацікавлені в надаваємих послугах, а замовники зможуть знайти виробника, що має хороший рейтинг, якісно виконує роботу за оптимальною ціною.

Підняття рейтингу

На сайті перевага при визначенні рейтингу насамперед віддається компаніям, що надали про себе більше відомостей, а також отримали більшу кількість схвальних відгуків. Враховується також асортимент виготовляємих меблів і кількість офісів, де є можливість замовити меблі цього виробника. Чим вищий рейтинг, тим швидше замовник зверне увагу на цього виробника і замовить виготовлення меблів саме у нього.

Поради меблевим компаніям

Якщо ви бажаєте зайнятися меблевим бізнесом, то реєстрація на порталі wowMEBLI дозволить клієнтам дізнатися про діяльність компанії і допоможе отримати замовників. Детальний опис як додати компанію до wowMEBLI наведено на одній зі сторінок порталу. Після реєстрації виконані роботи є можливість додати до загальної галереї і на сторінку компанії. Це дасть можливість майбутнім клієнтам ознайомитися з виконаними роботами і вирішити яку фірму обрати для виконання свого замовлення. Таким чином з'явиться можливість постійно отримувати нових замовників. Компаніям, що давно присутні на ринку також варто зареєструватися, адже зайвих клієнтів не буває і для кожної компанії розширення каналів збуту буде лише на користь. Клієнтам теж не потрібно буде шукати потрібну компанію, гаяти час і гроші. Вдома вони зможуть вибрати кращого виконавця свого замовлення.

Архів новин

Квітень 2024