Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Розсилка новин




29.10.2021

Стильна квартира зі зручними меблями

Щоб зробити свою квартиру стильною та затишною, необхідно багато уваги приділити вибору якісних та зручних меблів. Корпусні та модульні меблі є можливість розмістити навіть в кімнаті невеликої площі. Вибір обіднього стола також дуже важливий, адже жодна родина не зможе без нього обійтись. Залежно від кількості членів родини та площі кімнати потрібно вибирати стіл, за яким всі зможуть вільно розміститися. Якщо для великого столу місця бракує, то вибирають розкладні столи. Найкраще, якщо їх є можливість використовувати і складеними і в розкладеному вигляді, коли приходять гості.стіл

Дуже популярними зараз стали не лише дерев'яні столи а й скляні. Вони виготовляються з дуже міцного гартованого скла, що має значну товщину. Такий стіл є не дуже помітним і кімната не здається захаращеною. До того ж замовити їх можливо різного розміру і форми. Ознайомитися з різними моделями столів є можливість тут. Велике їх різноманіття дозволить підібрати модель для будь-якого стилю кімнати, а деякі з них гарно виглядатимуть в кафе. Пропонуються також розкладні стільці, для зберігання яких не потрібно багато місця.

На сайті та в Інстаграмм 44studio.lviv є багато меблів, які вони пропонують. Це не лише столи, але і:

  • ліжка;
  • дивани;
  • крісла;
  • стільці;
  • меблеві гарнітури.

Є можливість подивитися як ці меблі виглядають в інтер'єрі, які є зразки. Всі вони виготовлені українськими та іноземними виробниками з якісної сировини. В асортименті є моделі різної цінової категорії, сучасного дизайну. Деякі з них є універсальними і підійдуть для різних кімнат. Фотокартки меблів дають змогу детально роздивитися, як вони виглядають, які мають розміри і є детальний опис матеріалів, з яких їх можуть виготовити. Більша частина меблів поставляється під замовлення.

Залишивши на сайті адресу своєї електронної пошти, є можливість отримати консультацію менеджера. Такі гарні і сучасні меблі відмінної якості безумовно прикрасять будь-яку кімнату і створять затишок для кожного члена родини.

Количество просмотров: 1095

Архів новин

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5