Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Розсилка новин




10.12.2020

Ліки на основі природної сировини

Дуже багато людей віддає перевагу лікам, які виробляються на основі природної сировини. Адже в давні часи наші пращури лікувалися лише настоями і відварами листя, ягід, коренів різноманітних рослин і бачили, що це реально допомагає. Одним з відомих підприємств, що досліджує цілющі властивості рослин і виробляє з них лікарські засоби, є сімейна компанія з Німеччини Біонорика.

Підприємство організовує науково-дослідні роботи по вивченню впливу ліків із рослинної сировини на різні хвороби, для чого налагоджене їх вирощування в екологічно чистих регіонах. основними напрямами компанії є виробництво ліків для для захворювань дихальної системи, урологічних та гінекологічних проблем.

канефронЯкщо перейти за посиланням https://bionorica.ua/kanefronn-tabletki/, то є можливість ознайомитися з препаратом канефрон, що застосовується для лікування сечовивідних шляхів. До складу препарату входять лікарські рослини: трава золототисячника, листя розмарину, корінь любистка в однаковій кількості, виготовляється у вигляді таблеток, вкритих оболонкою. Препарат лікує запалення сечовивідних шляхів і є профілактичним засобом проти утворення каменів.

Перед застосуванням лікарського засобу слід проконсультуватися зі своїм лікарем, адже існують деякі протипоказання до його застосування. Не рекомендується застосовувати його також, якщо є підвищена чутливість до одного з компонентів, а також дітям до 12 років.

Кожного року з наступом холодів підвищується кількість захворювань дихальних шляхів, з'являється біль в горлі, нежить кашель. Для їх лікування Біонорика випускає декілька препаратів на основі лікарських рослин. Дякуючи дослідам вдалося підібрати для кожного захворювання найбільш ефективні комбінації рослин, які швидко знімають основні її ознаки, полегшують стан хворого і допомагають швидко одужати.

Для профілактики респіраторних захворювань рекомендується багатокомпонентний препарат імупрет, Він також допомагає уникнути ускладнень, якщо вже захворів, підвищує імунітет і дозволяється навіть дітям з самого народження, але після консультації лікаря, що знає стан організму та супутні захворювання пацієнта.

Количество просмотров: 767

Архів новин

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5