Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Розсилка новин




18.04.2021

Білосніжна посмішка як винагорода для професіоналів

Красива усмішка здатна інтригувати й не залишить байдужим нікого. Вона випромінює молодість але самостійно прийди до такого результату буде дуже складно. Професійне відбілювання зубів у Львіві завжди можливе із стоматологічним центром «ФормулаДент». Завдяки використанню сучасних технологій та препаратів результат стане саме тім, який очікується.

Професіональні стоматологі центру завжди привітні й допоможуть вирішити питання білих зубів за невеликий період часу. Робити відбілювання зубів у Львіві завжди безпечно, бо якщо зайнятися цим вдома самостійно, можуть виникнути проблеми. Завжди вони пов’язані з підвищеною чутливістю зубів, пошкодженням слизової оболонки ротової порожнини. Саме неприємне у цій історії може статися те, що результат буде нульовий. Саме тому, професіональний підхід самий надійний і йому потрібно довіряти.

Білосніжна усмішка – це гордість і задоволення красой

Хоча відбілювати зуби можна не тільки в кабінеті стоматолога, а й вдома, останній результат краще не брати до уваги. Професійне відбілювання зубів у стоматологічному центрі, це:

  • завжди ефективно;
  • безпечно;
  • новітні технології;
  • доступна ціна.

Завдяки новітнім технологіям, процес відбілювання безпечний, безболісний та дарує гарантований результат. Перш ніж фахівець приступить до відбілювання зубів, пацієнт пройде спеціалізоване обстеження у фахівця. Лікар видалить зубні відкладення та наліт. Далі, буде проведено санацію ротової порожнини, при необхідності лікар проведе пломбування каріозних порожнин.

Спеціаліст обов’язково повідомляє пацієнту про те як буде відбуватися відбілювання зубів, якщо у ротової порожнині є протези. Відбілюванню підлягають тільки натуральні зуби. У випадку, коли проводять відбілювання зубів, а штучні зуби не відповідають коліру, то стоматолог перш за все зробить відбілювання натуральних зубів, а потім підбере за коліром протези під колір відбіленої емалі.

Протипоказання щодо відбілювання

Спеціаліст не завжди візьметься за відбілювання зубів, якщо існують проти покази. Існують деякі проти покази, коли це неможливе, а саме:

  • прилягання пломб неякісне;
  • обмеження за віком;
  • онкохворі;
  • жінки в період лактації та вагітні;
  • підвищена чутливість зубів;
  • алергія;
  • карієс, хвороби пародонту, тощо.

Вікові обмеження щодо проведення процедури відбілювання можливі бути щодо неповнолітніх осіб. Деякі протипоказання можна виправити, такі як лікування карієсу.

Враховуючи всі прикмети якісного проведення відбілювання, та всі протипоказання, приходить поняття того, що вдома робити відбілювання не найкращий засіб. Не потрібно ризикувати здоров’ям, краще довіритися фахівцям центру, професіоналізм яких доказано ефективній практикой та позитивними відгуками клієнтів стоматологічного центру.

Количество просмотров: 1197

Архів новин

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5