Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Розсилка новин




06.06.2019

Унесено зміни до порядку держреєстрації

Газета «Приватний підприємець»

Мін'юст наказом від 13.05.2019 р. № 1454/5 затвердив зміни до Порядку державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань, що не мають статусу юридичної особи. Наказ набув чинності 31.05.2019 р. (з дня його офіційного опублікування).

Визначено, що під час внесення програмними засобами Єдиного державного реєстру до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань (далі – ЄДР) відомостей про прізвище, ім'я, по батькові (за наявності), реєстраційний номер облікової картки платника податків або серію та номер паспорта громадянина України чи паспортного документа іноземця щодо фізособи формується унікальний ідентифікатор.

Унікальний ідентифікатор – набір символів, що генеруються шляхом перетворення сукупності відомостей про прізвище, ім'я, по батькові (за наявності) та реєстраційний номер облікової картки платника податків в унікальне значення за визначеним алгоритмом.

Алгоритм формування унікального ідентифікатора визначається технічним адміністратором ЄДР.

Унікальний ідентифікатор зберігається в ЄДР та призначений для надання відомостей із ЄДР в електронному вигляді з використанням сервісної послуги у формі прикладного програмного інтерфейсу ЄДР для оброблення та перетворення відкритих відомостей ЄДР для їх подальшого сприйняття автоматизованими та інформаційними системами.

У новій редакції викладено форму запиту про надання витягу з ЄДР. Відповідні зміни внесено до Порядку надання відомостей із ЄДР.

Як відкрити ПП (приватного підприємця) в Україні

Additional Info

  • Размещение в RSS:: нет

Поделиться:

Количество просмотров: 1991

Новий номер!

  • Перехід ФОП із ЗС на ЄП: заява на перехід, звітність, ЄСВ
  • ФОП-єдинник та оптовий продаж моторних олив: чи можливо це?
  • Проблемні питання щодо заповнення додатка ЄСВ1 загальносистемниками

Детальніше...

Ми на Facebook

Популярне