Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Розсилка новин




20.11.2023

Звітність з посередництва у працевлаштуванні за кордоном

Газета «Приватний підприємець»

Постановою КМУ від 20.10.2023 р. № 1100 затверджені форма звітності про здійснення діяльності з надання послуг з посередництва у працевлаштуванні за кордоном № 1-ТМ та Порядок, який визначає процедуру подання цієї звітності.

Дія Порядку поширюється на суб’єктів господарювання, що надають послуги з посередництва у працевлаштуванні за кордоном, які зареєстровані у встановленому законодавством порядку за видом економічної діяльності з посередництва у працевлаштуванні та включені до переліку суб’єктів господарювання, що надають такі послуги.

Форма звітності № 1-ТМ подається декларантом до Мінекономіки один раз на рік не пізніше 30 січня року, що настає за звітним, та заповнюється за звітний рік (з 1 січня до 31 грудня). Неподання або порушення строків подання звітності протягом трьох звітних періодів поспіль є підставою для прийняття рішення про виключення декларанта з переліку суб’єктів господарювання, що надають послуги з посередництва у працевлаштуванні за кордоном.

Форма подається особисто декларантом або його уповноваженою особою до Мінекономіки у паперовій формі поштовим відправленням з описом вкладення чи в електронній формі на офіційну електронну адресу Мінекономіки або в електронній формі через Портал електронних сервісів Мінекономіки (у разі технічної реалізації).

У разі виявлення декларантом технічної помилки (описки, друкарської, граматичної, орфографічної, арифметичної помилки) після подання форми звітності № 1-ТМ він повинен повідомити про це Мінекономіки шляхом надсилання листа та подати виправлений звіт у строк не пізніше ніж протягом трьох календарних днів з моменту надсилання листа.

Additional Info

  • Размещение в RSS:: нет

Поделиться:

Количество просмотров: 876

Новий номер!

  • З якого місяця індексувати зарплату найманих працівників?
  • Чи достатньо відтворити на дисплеї РРО/ПРРО QR-код чека?
  • Що є доходом в інвалюті

Детальніше...

Ми на Facebook

Популярне