Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Розсилка новин




07.12.2021

Англійська на слух. Як навчиться розуміти розмовну мову?

Як навчиться сприймати іноземну мову на слух? Англійська мова вважається однією з найлегших для освоєння. Однак, як і інша дисципліна, якою навчається людина, у ній існують як легкі, так і важкі розділи та моменти для сприйняття. Розуміння розмовної мови – найважчих складових у освоєнні іноземної мови. Це стосується і англійської мови.

Що потрібно для сприйняття розмовної мови?

Володіння мінімальним рівнем граматики. Без цього не можна освоїти мову. Кожна людина, яка чудово знає мову та розуміє розмовну мову або вивчила граматичні правила, або засвоїла її інтуїтивно практикуючись не один рік. «Під нормальним знанням граматики» мається на увазі, що людина чудово володіє правилами та конструкціями різних видів часу, проте не знає або забула якісь деталі та винятки.

Кількість часу на тиждень. Це дуже важливий чинник. Чим більше людина прослуховуватиме інформації, тим швидше вона почне розуміти іноземну мову. Оптимальна цифра 10-15 годин на тиждень необхідно виділяти на аудіювання та розмовну мову. Чому 10-15 годин, а не 60 хвилин на день? Це тому, що практика має бути постійною. Аргументів тому багато. По-перше, ви швидше прийдете до своєї мети. А якщо ви швидше помітите покращення, то у вас не втратиться бажання вивчати, а, навпаки, у вас розгорятиметься прагнення підкорювати вершини нової мови. І ви побачите безперечно приголомшливі результати.

Це має бути захоплюючим або в ігровій формі. Це не повинно бути заняття. Підберіть пару своїх улюблених кінофільмів рідною мовою. І переглядайте їх в оригіналі, англійською. Сюжетну лінію ви знаєте, нам має бути все зрозуміло та цікаво. Все, що подобається і цікавить, дає прекрасні плоди. Більше запам'ятовується, оперативніше засвоюється.

Комбінація текстової та звукової інформації. Цей момент дуже важливий. Зокрема для звичайної людини. Ви маєте прочитати, прослухати, прочитати, прослухати. Найкращий варіант, коли йде текст та звук по черзі. Не одночасно перечитувати та прослуховувати (субтитри), а саме почерговість. Звертайтесь в American English Center Київ: https://americanenglish.ua/ua/.

Ви повинні розуміти, що результат прийде після закінчення часу. Якщо ви дотримуватиметеся цих принципів, то ви точно досягнете своєї мети. Хтось відчує зміни за кілька місяців, а хтось через рік. Не треба думати, скільки на це піде часу. З практикою формуються навички.

Количество просмотров: 1009

Архів новин

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5