Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Розсилка новин




18.02.2020

Дізнайтеся 6 причин, чому слід орендувати міні-екскаватор

Попри свої невеликі габарити міні-екскаватори дають значні результати. Також відомі як компактні екскаватори, ці машини можуть не досягати глибини копання, як їхні повнорозмірні аналоги, але приносять кращі можливості для менших операцій. Нові дослідження показали, що копальне обладнання, враховуючи послуги міні екскаватора Львів – одні з найпопулярніших запитів для прокату серед будівельних підрядників.

Міні-екскаватор – гусеничний або колісний транспортний засіб із великою кількістю застосувань у будівництві. Він може важити доволі багато, що є важливою особливістю при його компактності. Оренда спецтехніки в таких компаніях як Art Bud PLUS дозволяє отримати якісне обладнання. При цьому вам не потрібно витрачати час і кошти, пов'язані з його придбанням, обслуговуванням і зберіганням.

Які переваги міні-екскаватора?

Для компаній, які не повністю оцінили характеристики міні-екскаватора, ми розкажемо, чому краще орендувати таку техніку замість великого копального обладнання:

1. Більша універсальність.

Ви можете взяти напрокат додаткові аксесуари для орендованого компактного екскаватора, щоб виконати різноманітні завдання за допомогою однієї машини. Наприклад, можна створити отвір свердлом, знести бетон за допомогою розриву чи перемістити бетонні залишки чи сміття з іншими елементами.

2. Краща маневровість.

Така техніка має функції обертання на 360 градусів, зміщення копання та зменшення нахилу ковша. Компактні екскаватори працюють ефективно на територіях, де повнорозмірний аналог не може пересуватися з певністю.

3. Зниження витрат на пальне.

Орендований компактний екскаватор використовує менше палива, ніж велике копальне обладнання. Ви також можете буксирувати міні-екскаватор із меншими економічнішими транспортними засобами.

4. Менший вплив на довкілля.

Гусеничний міні-екскаватор може переміщатися тротуаром, не пошкоджуючи його. Низький тиск на землю також мінімізує пошкодження її поверхні.

5. Менше шуму.

Компактні екскаватори генерують менше шуму, ніж великі, особливо під час руху по тротуарах чи інших твердих поверхнях.

6. Простіше у використанні.

Більшість операторів можуть дуже швидко навчитися користуватися орендованою компактною технікою.

Які послуги може охоплювати оренда міні-екскаватора?

  • розкопки побутової комунікації (електрика, газ, вода, каналізація);
  • розкопки для фундаментів;
  • дренажні розкопки;
  • розкопки для телефонних ліній і оптичних волокон;
  • розкопки для очисних споруд;
  • вирівнювання землі.

Міні-екскаватори популярні через свою універсальність, адже ми маємо дійсно багато можливостей застосувати їх для різних будівельних робіт. Оренда компактного екскаватора – хороша ідея, оскільки придбати обладнання дорожче, ніж взяти напрокат. Та не кожен пристрій може підходити для певної роботи. Тож краще орендувати машини різних розмірів й ваги відповідно до завдань, які вам потрібно виконати.

Зверніться до місцевої орендної компанії, щоб отримати інформацію про доступні продукти та послуги з оренди. Завдяки широкому автопарку ви зможете задовольнити свої потреби щодо використання спецтехніки. Тільки якщо ви орендуєте міні-екскаватор у спеціалістів, то зможете повною мірою використати його дійсно величезний потенціал.

Количество просмотров: 1016

Архів новин

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5