Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Розсилка новин




19.11.2020

Як налагодити швейне виробництво

Щоб налагодити швейне виробництво потрібне сучасне професійне обладнання, кваліфікований персонал, фасони, що будуть користуватися попитом, та гарні і модні тканини і фурнітура. З обладнанням допоможе SM Швеймаш, де є можливість придбати:

  • промислові швейні машини різного призначення;
  • прасувальне обладнання;
  • обладнання для розкрою;
  • голки;
  • швейні аксесуари;
  • додаткову оснастку.

Окрім того ви завжди зможете отримати запасні частини до придбаної техніки. Навіть якщо її не буде в наявності, то її замовлять на підприємстві виробнику і швидко доставлять в Україну.

Консультанти компанії допоможуть підібрати обладнання, що найкраще підійде для ваших цілей незалежно від масштабів виробництва. Для великих підприємств, де на кожній швейній машині можуть виконувати лише одну операцію, слід саме під неї підібрати обладнання. Для невеликого ательє, або швейної майстерні краще підійде універсальна техніка, що виконує різні операції і має можливість обробляти матеріали різної товщини та інших характеристик.BRUCE Q5 промислова швейна машина

Зважаючи на наявність виставкових залів SM Швеймаш в декількох містах України, є можливість ближче ознайомитися з промисловою швейною технікою від провідних світових брендів і підібрати для свого підприємству ту, що відповідає потребам та виділеному бюджету.

Крім того це торговельне підприємство має власний сервісний центр, що надає послуги з технічного обслуговування та ремонту проданої техніки. Адже незважаючи на її хорошу якість потрібен регулярний догляд та профілактичні заходи, які зможуть значно подовжити термін її експлуатації.

Є ще одна перевага співробітництва з SM Швеймаш, адже завдяки йому є можливість оновити обладнання економлячи кошти. Компанія купує стару техніку в обмін на нову і пропонує кредит від Альфа-банку, якщо не вистачає коштів для модернізації виробництва. Доставка обладнання може бути в будь-який регіон України, де є відділення Нової пошти, або його отримують в будь-якому представництві SM Швеймаш. Доставка по місту Хмельницькому буде безкоштовною.
Нова техніка допоможе покращити якість виробів, розширити лінійку товарів і знайти нових замовників.

Количество просмотров: 819

Архів новин

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5