Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Розсилка новин




19.06.2021

Корпоративний та робочий одяг для зими та літа

Кожен керівник компанії повинен подбати про безпеку, комфорт та імідж своїх співробітників і забезпечити їх якісним робочим та корпоративним одягом. Для деяких виробництв згідно норм охорони праці воно повинно бути обов'язковим і захищати працівника від впливу шкідливих факторів.

ЛЕОСТИЛЬ ЛТД є виробником робочого і корпоративного одягу, з яким є можливість ознайомитися на сайті інтернет-магазину https://ls-ltd.com.ua/ і замовити його доставку по Україні.
Асортимент інтернет-магазину ЛЕОСТИЛЬ

Інтернет магазин пропонує корпоративний та робочий одяг для зими та літа, а також інші товари для працівників різних сфер виробництва:

  • промислових підприємств;
  • сфери послуг;
  • охорони;
  • полювання.

робочий одягОдяг складається з куртки зі штанами або комбінезоном, халатів, фартухів різноманітних фасонів. В залежності від призначення воно може бути різного кольору, з кишенями та іншими конструктивними деталями. На цій же фірмі є можливість брендувати одяг або сувенірну продукцію, нанесенням на нього зображень різними способами наприклад трафаретним друком, або вишивкою. Таке зображення витримує тривалий термін експлуатації. Також для одягу можуть виготувати шеврони.

Окрім спецодягу компанія ЛЕОСТИЛЬ ЛТД поставляє:

  • спецвзуття;
  • головні убори;
  • трикотажний одяг;
  • засоби індивідуального захисту;
  • постільну білизну.

Вся продукція виробляється з якісних і міцних матеріалів, тому витримує прання, та дію несприятливих умов експлуатації, вона не викликає алергії, екологічна, не обмежує рухів при будь-якій діяльності. Обладнання, що використовується для пошиття спецодягу, найсучасніше і дозволяє виконати навіть складні моделі. Одяг і взуття дуже комфортні, тому що відзначаються повітропроникністю і гігроскопічністю. Якість товару гарантується, весь він сертифікований і реалізується по цінам виробника. Щоб завжди знати про акції та знижки необхідно на сайті підписатися на новини.

Зробити замовлення в Leo Style інтернет магазині Спецодягу і Спецвзуття на виготовлення вибраної продукції є можливість по телефону, надрукованому на сайті.

Количество просмотров: 872

Архів новин

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5