Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Розсилка новин




10.07.2021

Точне сільське господарство зі значним зростанням популярності

Точне сільське господарство — один із найцікавіших розділів інтернету речей. Його розвиток в останні роки значно прискорився. Поточний рівень розвитку точного рільництва ми можемо відстежити на популярних каналах на платформі YouTube, що стосуються теми сільського господарства. Ми все частіше бачимо там машини, оснащені технологіями автоматичного наведення, спеціалізованими датчиками, що дають можливість збирати інформацію про врожай або його стан.інтернет речей

У найбільших фермерських господарствах ми також знаходимо машини, управління якими здійснюється з бортових моніторів і навіть із можливістю дистанційного керування. Однак інтернет речей у сільському господарстві йде далеко вперед. Це також цілі інтегровані системи управління господарством, що забезпечують, автоматизованим способом, високоточну інформацію про його стан. Вони, хоча й доступні, ще не отримали широкої популярності. Системи паралельного керування від https://zemlerobstvo.trimble.com/rishennya/sluzhby-koryhuvannya/ також набирають популярність.

Усе в руках місцевих представників

Як зазначають експерти, подальший розвиток точного рільництва багато в чому залежить від місцевих виробників, що пропонують комплексні рішення із сегмента IoT. Саме вони є мостом між виробником і кінцевим користувачем — фермером, котрий хотів би модернізувати свою ферму і зробити її ще ефективнішою. У руках торгових представників лежить переконання кінцевих споживачів, щоби ті вирішували із задоволенням домагатися новітніх досягнень техніки.

Про що свідчить статистика?

Прогноз виглядає так: 3,7 млрд євро у 2025 році. Згідно зі звітом Berg Insight, ринок точного сільського господарства у 2020 році коштував 2,7 млрд євро, збільшившись у річному численні на 6,8 %. Очікується, що в найближчі роки ця тенденція значно прискорюється й ринок досягне 3,7 млрд євро вже у 2025 році.інтернет речей

Популярність інтернету речей у сільському господарстві також можна побачити на діаграмах, що показують кількість підключених пристроїв, що працюють на фермах нині й будуть працювати в найближчі роки.

Уже сьогодні видно, що рішення у сфері IT набувають усе більшої популярності в сільському господарстві. Якщо прогнози справдяться, через кілька років, принаймні великі холдинги будуть підключені до мережі, що дасть можливість досягти ще вищої ефективності виробництва, ніж зараз.

Количество просмотров: 782

Архів новин

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5