Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Розсилка новин




12.08.2023

Де купити обладнання для брикетування

Створення брикетів із різноманітної сировини, враховуючи відходи діяльності сільськогосподарської промисловості, сьогодні виступає пріоритетним напрямком. Ознайомитись з сучасними моделями і актуальними цінами можна по посиланню https://rmpbio.ua/katalog/briketuvannya/. Розмова з професійними консультантами (контакти вказані на головній сторінці) допоможе розібратися з доступними варіантами оплати замовлення та термінами доставки.

Варіанти сучасного обладнання

Для створення брикетів на виробництві використовуються різноманітні варіанти пресів.

Основні види:

  • гідравлічні;
  • екструдерні;
  • ударно-механічні.

Тепер докладніше. Гідравлічні моделі відрізняє великий асортимент, що допоможе підібрати варіант, враховуючи тип сировини та бажані розміри брикетів. Можливість зменшити обсяг матеріалів допоможе заощадити місце на складі або на території. Результат: зменшення витрат на організацію зберігання і транспортування.

Порада експертів: при замовленні гідравлічного пресу, враховувати плануємий обсяг сировини або матеріалів для переробки.

Ударно-механічний прес – це рішення для виробництва з великими обсягами. В залежності від обраної моделі, є можливість створити повноцінно працюючий цех, де будуть перероблятися різноманітні види матеріалів (метал, деревина, органіка). Додатковою перевагою виступає функція регулювання щільності брикетів. Параметр залежить від особливостей використання. Для побутової діяльності підійдуть прилади з меншою щільністю, для промислових – з більш високою.

Екструдерні моделі відрізняє легкість керування. Сучасні виробники випускають преси, які налаштовуються дистанційно. Підключення до Інтернету допомагає запустити роботу або коригувати показники за допомогою спеціальних програм.

На що звернути увагу при виборі

Основним параметром при виборі преса виступає тип матеріалу або сировини, яка буде перероблюватися. Додатковими факторами є промислова потужність (експерти рекомендують орієнтуватися на моделі з «запасом» потужності) та особливості керування. Також враховується бюджет покупки. Сучасні автоматизовані моделі відрізняє висока вартість, тому їх використання підійде для великих підприємств.

Плюс: при виборі варто врахувати особливості сервісного обслуговування, від чого залежить термін безаварійної роботи.

Количество просмотров: 303

Архів новин

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5