Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Розсилка новин




11.07.2021

Як обрати подарунок для близької людини

Досить часто важко обрати подарунок для близької людини, адже хочеться, щоб він сподобався і запам'ятався надовго. На допомогу можуть прийти подарункові сертифікати Вінниця, тобто не матеріальні речі, а те, що викликає нові емоції і дозволять отримати нові відчуття. Для такого подарунка треба добре знати людину і її мрії. Адже якщо людині, що має страх висоти подарувати стрибок з парашутом, то вона або ніколи ним не скористується, або в залежності від свого характеру переборе себе і пізнає новий світ, який досі був для нього невідомим.

Як вибрати подарунок

В залежності від віку, статі, рівня екстриму є можливість підібрати подарунок для будь-якого випадку. Це може бути:

  • романтичне побачення на повітряній кулі;
  • спокійний урок з гончарної майстерності;
  • розслабляючий масаж;
  • уроки верхової їзди.

уроки верхової їздиЩоб підібрати емоційний подарунок на сайті компанії "ТвоЄ" потрібно скористатися фільтром і вибрати місто, де відбуватиметься дія, для кого призначається сертифікат, категорію дії, її ціну, кількість осіб. Запропоновані активності є можливість відсортувати за популярністю, вибрати лише новинки, або по ціні від дешевих до дорогих чи навпаки. Якщо все одно важко вибрати найкраще, то варто скористатися порадами співробітників компанії, адже вони мають досвід і знають, що користується попитом у різних людей.

Колективні подарунки

Такі подарунки призначені для трудового колективу або компанії друзів, особливо коли набридли традиційні фуршети і застілля. Під час гри або випробування є можливість проявити риси свого характеру у незнайомих обставинах, згуртуватися, проявити взаємодопомогу. Спільно проведений час дозволить колективу здружитися і спільно вирішувати всі питання, що постають під час роботи. Керівництво компанії також зможе оцінити на що здатний кожний працівник, адже деякі люди не відразу відкриваються і демонструють свої кращі риси. Таке нетрадиційне відзначення дня народження компанії, або іншого свята надовго запам'ятається всім співробітникам.

Количество просмотров: 1417

Архів новин

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5