Розсилка новин

10.11.2021

Якісні нитки для виробництва та побуту

Якісні нитки для шиття різних кольорів потрібні швейним фабрикам, ательє, кравчиням, та і в будь-якій родині вони згодяться для лагодження одягу, вишивання або пошиву обновки. Перейшовши за посиланням https://shop.tk-furnitura.com.ua/catalog/nitki/, є можливість ознайомитися з різноманітними видами ниток і замовити їх гуртом або вроздріб.

Які бувають нитки

За намотом на одну котушку нитки діляться на промислові і побутові. Крім того вони розрізняються за:

• міцністю;
  • товщиною нитки;
  • кольором;
  • матеріалом, з якого виготовлені;
  • призначенням.

Зазвичай нитки для шиття вибирають в залежності від товщини тканини та її виду. Для товстих тканин не обов'язково брати товсті нитки, інколи краще зменшити довжину стібка. Має значення і товщина голки. Якщо нитка не достатньо міцна, то вона рватиметься ще під час пошиву, або при експлуатації виробу. Колір нитки повинен не відрізнятися від кольору тканини за виключенням декоративного оздоблювального рядка.нитки

Сучасні нитки за матеріалом виготовлення бувають:

• бавовняні;
  • шовкові;
  • вовняні;
  • віскозні;
  • поліестрові;
  • поліефірні;
  • поліамідні.

Інший асортимент

В компанії «ТК-Фурнітура» окрім ниток є великий вибір інших товарів для крою та шиття, вишивання, рукоділля, галантереї, фурнітури. Навіть якщо якийсь товар ви не знайшли на сторінках каталогу, то запитуйте у співробітників компанії і можливо вони допоможуть вам придбати те, що потрібно.

Доставка можлива в будь-який регіон України популярними службами. Замовлення приймаються від 300 гривень по Україні і від 150 гривень по Києву. При одноразовій закупці товарів на суму від 500гривень надаються знижки, що залежать від суми замовлення. Знижки не поширюються на акційний товар.

Для здійснення оптових закупок потрібно зареєструватися на сайті. Оплату потрібно здійснювати лише при після перевірки наявності достатньої кількості товару на складі. Такі замовлення повинні бути на суму від 500 гривень, а мірний та штучний товар відпускається лише пакунками виробника.

Архів новин

Квітень 2024