Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Розсилка новин




10.11.2019

Найкорисніші книги з інтернет-маркетингу та реклами

Сьогодні інтернет став невіддільною частиною нашого життя. І він не тільки впливає на наші особисті та робочі аспекти, а й докорінно змінює їх. Сфера маркетингу та реклами не стала винятком. У процесі технологізації ми отримали нову сферу, яка стрімко розвивається і ще швидше змінюється. До того ж, вона приваблює до себе надзвичайну кількість людей, які мріють реалізуватися чи досягти небувалих висот на цій новій території. Так, ми зараз говоримо саме про інтернет-маркетинг. І сьогоднішня добірка саме про нього.

Книги з таргетованої реклами

Книги з маркетингу для початківців не повинні завантажувати нас «сухою» теоретичною інформацією чи одними лиш історіями розвитку сфери. Вони повинні бути лаконічними, чіткими й передусім – практичними. «Головна книга маркетингу» Олексія Філановського саме така. Це не підручник, не посібник – це своєрідний фундаментальний путівник у світ практичного маркетингу без прикрас. Він не дасть вам дієвих інструментів чи підказок як вести свій бізнес чи маркетингову кампанію. Але навчить вас розуміти саму суть маркетингу, що дозволить вам самому продукувати креативні рішення А це, погодьтеся, наріжний камінь для початківця.

Книги про рекламу в інтернеті охоплюють різні елементи рекламного процесу: від створення ідеї до її кінцевої реалізації. Одним із таких фрагментів без якого нікуди – це написання рекламних текстів. Можна довго сперечатися, чи працюють сьогодні рекламні тексти, чи ні (особливо в інтернеті), але фактом є те, що будь-який маркетолог повинен враховувати і цей аспект своєї роботи. Вдосконалити навички переконливих рекламних текстів допоможе «Нейрокопірайтинг» Дениса Каплунова. У книзі ви знайдете понад сто дієвих, перевірених практикою автора, інструментів, які допоможуть вам писати справді впливові тексти.

Також зробити ваші будь-які тексти ефективними, дієвими допоможе книжка «Пиши, скорочуй». У ній автори наочно демонструють нам, як повинен виглядати справді сильний текст.

Будь-яка література для рекламщика не може обійтися без класичних книг на тему реклами. «Про рекламу» Девіда Оґілві саме з таких. З неї ви дізнаєтеся про всі залаштунки рекламного світу: від творення до бізнесу. Але найбільше у книжці приваблюють історії справжніх проєктів, неймовірних ідей, факапів та ілюстрації-приклади друкованої та телевізійної реклам (яких більше 150). Та й читати Оґілві одне задоволення – він же бо визнаний ґуру копірайтингу.

Книги з інтернет-маркетингу у 2019 році повинні знаходити все нові, інколи, нестандартні, рішення на різні виклики сучасного світу. Наприклад, як на маркетинг вплинули аналітика і великі дані? Чи можна зробити з них помічників, які допоможуть розвиватися та переформатуватися цій сфері? Відповіді на ці та багато інших запитань можна знайти у книжці «Маркетингова аналітика. Як підкріпити інтуїцію даними». Авторка цієї книги на власному професійному досвіді розказує про те, як «вижити» маркетингу в цифрову епоху.

Количество просмотров: 1255

Архів новин

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5