Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Розсилка новин




21.02.2020

Якісна питна вода для здоров’я кожного

Дослідження показують, що людина може прожити без їжі до ста днів, а без води не витримає і тижня. Вона допомагає схуднути, налагоджує обмін речовин, потрібна для нормального функціонування органів травлення. Вкрай важливо пити чисту воду. Допоможе доставка питної води у Києві, яка забезпечить комфорт та постійний доступ до якісного природного джерела.питна вода у Києві

Користь

Після занять фізичними вправами організм виділяє піт. Для того, щоб з організму не вийшла вся волога, необхідно пити воду. Через це контролюється температура тіла.

Якщо ви нервуєте, серце і нирки додатково навантажуються, через що дуже швидко виділяється волога. Тому при стресі чи слабкості рекомендовано прийняти склянку чистої води. Серцевий ритм відновиться, а негативні емоції відійдуть.
Випивайте склянку перед їжею і печія не буде вас турбувати.

Щоб «обдурити» апетит і менше з’їсти перед обідом,  дієтологи радять наступний прийом. Якщо ви бажаєте схуднути, то при відчутті голоду обов’язково випийте склянку води, і наїдатися вам зовсім не захочеться.

Під час застуди та інфекцій лікарі рекомендують споживати багато рідини. Це не просто так. Дійсно, вода виводить шкідливі токсини і шлаки з організму, та ваше одужання відбудеться скоріше.

Вода допомагає роботі суглобів та підтримує їх у нормі. Якщо людина весь день багато ходить, то не забувати про своєчасне пиття вкрай необхідно. Завдяки волозі виробляється суглобна рідина, а вона, в свою чергу, захищає суглоб від передчасного руйнування.

Правильне споживання води

Для того, щоб «цілюща волога» приносила ще більше користі організму, необхідно дотримуватись простих правил.

  • Протягом усього дня пийте воду. Норма для кожної людини індивідуальна. Хтось пропонує споживати 2 літра, хтось може осилити значно менше. Орієнтуйтесь на свої власні відчуття. Якщо у вас проблеми з нирками, на ніч багато пити не рекомендується.
  • Не треба змішувати кип’ячену і сиру воду одночасно. Як результат, погіршується стан внутрішніх органів. Реакції хімічних речовин вступають у взаємодію та негативно впливають на самопочуття.
  • Віддавайте перевагу воді кімнатної температури, вона корисніша. Пийте її перед прийомом їжі, за 30 хвилин.
Количество просмотров: 731

Архів новин

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5