Розсилка новин

06.02.2021

Де поласувати справжніми італійськими стравами

Хоча Європу немає можливості відвідати туристам, але поласувати справжніми італійськими стравами в Києві є можливість в ресторанах Иль Молино, що розміщені в різних куточках міста. Навіть якщо немає змоги відвідати найближчий ресторан, то завжди є доступною доставка улюбленої піци, виготовленої в дров'яній печі, або смачної пасти з цільнозернового борошна під різними соусами. А якщо мало однієї піци, то в наборі їх буде дві, та ще і напій в подарунок. Для повноцінного обіду замовляємо суп, закуску та десерт і не потрібно стояти біля плити, та шукати італійські продукти в магазинах.

Дізнатися про меню, що пропонує мережа італійських ресторанів il molino, є можливість на сайті http://ilmolino.ua/ , або у мобільному додатку, який потрібно завантажити в офіційному магазині мобільного пристрою. Він дає змогу завжди знати про всі новини та акції ресторану, брати участь в бонусній програмі та накопичувати бонуси, які витрачати на майбутні замовлення.

ресторан Иль МолиноСидячи в будь-якому з ресторанів цієї мережі і насолоджуючись інтер'єром та бесідою з друзями, легко уявити себе на сонячному півострові, а після того як принесуть замовлення, занурення в атмосферу Італії стає ще більшим. Самостійно приготувати таку запашну піцу неможливо, якщо немає справжньої дров'яної печі, а також італійських традиційних сирів, в'ялених помідорів та інших інгредієнтів.

При користуванні сайтом дізнаєшся безлічі корисної інформації. Це можуть бути:

• адреси та години праці кожного з ресторанів;
  • телефони, за якими зробити замовлення;
  • акції та умови їх надання;
  • традиційне та сезонне меню;
  • страви для дітей;
  • можливість взяти участь в соціальних програмах.

Маючи відомості про акції є можливість економити на своїх замовленнях. Користування сайтом і оформлення замовлення доступне без реєстрації, але зареєстрований користувач має додаткові переваги:

• отримувати спеціальні пропозиції;
  • одержувати додаткові бонуси;
  • швидше і простіше оформлювати замовлення на доставку.

Високі стандарти обслуговування, що є можливість отримати в мережі il molino, роблять кожні відвідини приємними і викликають бажання завітати туди ще не один раз.

Архів новин

Квітень 2024