Розсилка новин

28.08.2021

Штучні засніжені ялинки

Новий рік у багатьох людей асоціюється з запахом хвої і мандаринів, а також подарунками, які чекають і малечу і дорослих під прикрашеною ялинкою. Зараз все більше людей купує штучне деревце, тому що не бажають викидати зелену красуню через декілька днів свята, та й коштує вона досить дорого. Якщо купити засніжену ялинку штучну, то вам не потрібно буде їхати за справжньою, везти її в міському транспорті, переповненому людьми і ще довго після свята вимітати голки, що осипалися.Ялинка класична засніжена

Асортимент інтернет-магазину штучних ялинок

В магазині URBANTREE великий вибір штучних ялинок різної висоти до 2,5 м, тому кожний покупець знайде для себе кращий варіант. Ви можете обрати класичні ялинки:

• зелені;
  • з засніженими кінчиками;
  • з шишками та білим напиленням.

Преміальні литі ялинки є:

• блакитного кольору;
  • зелені;
  • засніжені.

Для людей, яким більше подобаються сосни, пропонуються:

• темно-зелені з білим напиленням;
  • світлі пухнасті;
  • класична зелена, що має світлі та темно-зелені гілочки.

Окрім ялинок в магазині також є новорічні:

• гірлянди довжиною 3 метри, виготовлені з різної штучної хвої;
  • віночки;
  • іграшки з екологічної фанери.

Опис ялинок

Довжина ялинок вимірюється разом з металевою підставкою і верхньою гілочкою. Якщо діаметр внизу дещо завеликий, то гілочки загортаються наверх, або вбік і ялинка вільно розміститься в відведеному йому просторі. Ялинки не мають неприємного запаху, не загоряються. Матеріал, з якого вони виготовлені є безпечним для людей і тварин. Гілочки м'які, не осипаються, не гнуться під вагою іграшок, і не колються, дуже схожі на натуральні, особливо у литих ялинок. Якщо у вас з'явились буд які питання, то менеджери з задоволенням дадуть відповідь, допоможуть зробити кращий вибір.

Доставка

Доставка можлива самовивозом, Новою поштою на відділення, або кур'єром на вказану адресу. Ялинка запакована в картонну коробку. Оплатити є можливість в відділенні пошти, на сайті, або згідно рахунку. Доступна також оплата частинами на 4 місяці, або миттєва розстрочка до 24 місяців для власників карток ПриватБанку. З такою гарною ялинкою Новий рік буде ще яскравішим.

Архів новин

Квітень 2024